Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

NFS Hot Pursuit 2 Bilinmeyen Hileleri

NFS Hot Pursuit 2 Bilinmeyen Hileleri
0
137

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İlk önce nfs cdsinin içine girinCars klasörünün içindeki carsini dosyasını oyunun yüklü olduğu dosyadaki cars klasörünün içine kopyalayınKopyaladığınız carsini dosyasını açınprice ve nfsprice bölümündeki rakamları 10 olarak değiştirinArtık kilitli olan 42 arabayı 4 yarışta açabileceksizYani arabaların fiyatları 10 olarak değişmiş oldu

Hakettiysem ve daha önce paylaşılmamışsa bana +++rep veririniz heralde

Similar threads

nfs hot pursuit 2 kurdum ve oynamaya başladım tamam güzel oyun ama bı kac arabayı acamıyorum arabayı goruyorum race dıyorum oyun doluyor sonra masaustune atıyor ne yapmam lazım bı yardımcı olun rica ediyorumşimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
10000$ Bedava Upgrade’ler Porsche Cayman S Burger King Karşılaşması Castrol SYNTEC Ford GT 10000$ Oyuna başlamadan önce Memory Card’ınızda NFS: Underground 2’nin bir kayıt dosyasını bulundurun Prologue’dan sonra kariyer modunda harcamak için 10000$’ınız olacak Bedava Upgrade’ler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Dev NeedForSpeed HileTrainer Arşivi Need for Speed: Carbon Platform: PC Türü: Hile Kodu Hile Kodları Click to continueekranın veya ana menüde alttaki hile kodlarından birini girerek ona karşılık gelen hileyi açabilirsiniz Not: Yanlış bir kod girdiğinizde oyunu tekrar açmanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
link yasak nfs2 hile: NFS2U +10 Trainer cod 4 hileleri: COD 4 TRAİNER cod 2 hileleri: Hileleri aktif etmek için; OPTION GAME OPTION a gidin ve console u aktif hale getirin, YES e tıklayın Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale getirir, LOAD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
A Age of Empires 2: Age of Kings Ve Conquerors Oynarken Enter tuşuna başın ve açılan Chat Penceresine aşağıdakilerden istediklerinizi yazın: Kodlar Sonuçlar ROCK ON 1000 Taş LUMBERJACK 1000 Odun ROBIN HOOD 1000 Altın CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 Yiyecek MARCO Haritanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt