Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

NFS-Most Wanted YaRdıMmmm..

NFS-Most Wanted YaRdıMmmm..
0
178

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ne yapabileceğim hakkında iyi kötü 1şey söyleyin nolur!

arkadaşlar oyunu sorunsuz yükledim bu SD4HİDE olayını da yapıyorum oyun açılırken siyah ekranda nfs oyununun kendi mause imleci sol üst köşede beliriyo sonra hiç 1şey olmuyo,oyun cevap vermiyo ve tıkanıyo

Herkeslere şimdiden teşekKürLer

Similar threads

arkadaşlar ben internetten torrent olarak indirdim nfs most wanted 1 i kendime yükledim ve açıldı oyunu çok rahat oynayabiliyorum ama arkadaşın bilgisayarına yükledim onunki xp ve şu hatayı aldım: uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc00000033) sonlandırmak için tamama basın ilk defa böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Slm arkadaşlar ben bu gün nfs most wanted aldım oyunu kurdum kariyere girdğimde loading diyo sonra takılıyor ve kapanıyor ve hata veriyo
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere NFS Most Wanted (full türkçe kullanıyorum) NFS Underground 2 (türkçe) Serilerinin trainer' leri lazım sitede bulunanlardan bazılarını indirdim fakat ya versiyon uyuşması yada kapat hatası alıyorum Eğer elinizde kullandığınız ve yukarıda saydığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
meraba arkadaşlar nfs most wanted oyununu yeni aldımkurdum bilgisayara oynuyorum fakat yarışlarda sola dönüşe bastığım andan birkaç saniye sonra sola dönüyor veya ileri tuşuna bastıktan birkaç saniye sonra araba gitmeye başlıyor bu bazen 23 saniye olurken bazen de 20 saniyeyi buluyor bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Merhaba ArkadaŞlar Most Wanted İle İlgİlİ Save Game Lerİ PaylaŞtiginiz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm Benİm Bİr Sorum Olacak Bu Arada Ben Oyunda %41 İnİ Tamamladim Şu Anda (lotus Arabasini Aldim) Bu Save Game Lerİ Oyunda Kendİ Profİlİmİzİ Bozmadan Nasil YÜklerİz Yanİ Oyunda Hangİ KlasÖre Kopyalamamiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt