Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya arkadaşlar bu most wantede girerken çok bekşiyo ekran felan değişiyo
bunun bi ilacı felan varmı sizede oluyomu yardım lütfen 3 dkda oyuna girebiliyorum
Most Wanted İN Cd sini Aldım Oynda Hç bi Sorun yk Aslnda Ama Arabaların Modifiyeleri Var Resimleri Yok Hani Gövdeye Felan Resim Koyabiliyosun Ya Normalde Arabanın Kapılarına Felan Ateş Resmi Flan onlar Yok Başta Başladığın Bmw Bile Bembeyaz Bişi Nasl Yaparız Eski Hale Gelir Çok Zevksiz 0ldu
Evet arkadaşlar olayı şöyle özetleyeyim benim kuzenim yeni leptop almışlar win8 yüklü içinde nfs most wanted ve san andreasda var (tabi bunu kendi yükletmiş) bu oyunları ben önceden oynadığım için tekrar bi oynama aşkı geldi bende daha önce bitirmiştim yine bitireyim diye herneyse most wanted...
evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere
NFS Most Wanted (full türkçe kullanıyorum)
NFS Underground 2 (türkçe)
Serilerinin trainer' leri lazım sitede bulunanlardan bazılarını indirdim fakat ya versiyon uyuşması yada kapat hatası alıyorum Eğer elinizde kullandığınız ve yukarıda saydığım...
meraba arkadaşlar nfs most wanted oyununu yeni aldımkurdum bilgisayara oynuyorum fakat yarışlarda sola dönüşe bastığım andan birkaç saniye sonra sola dönüyor veya ileri tuşuna bastıktan birkaç saniye sonra araba gitmeye başlıyor bu bazen 23 saniye olurken bazen de 20 saniyeyi buluyor bunun...
arkadaşlar nfs most wanted için çok konu açıldı ama bende olan hataya hiç rastlamadımherhangi bi bölüme girmek için tıkladığımda hiçbir hata uyarısı vermeden direkt olarak windowsa geri dönüyoroyunu dameon tools ve virtualcd hide yardımı ile oynuyorumyardım eden arkadaşlara replerim helal olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.