Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nfs mostr wanted sorun büyük

nfs mostr wanted sorun büyük
0
102

Similar threads

Most Wanted İN Cd sini Aldım Oynda Hç bi Sorun yk Aslnda Ama Arabaların Modifiyeleri Var Resimleri Yok Hani Gövdeye Felan Resim Koyabiliyosun Ya Normalde Arabanın Kapılarına Felan Ateş Resmi Flan onlar Yok Başta Başladığın Bmw Bile Bembeyaz Bişi Nasl Yaparız Eski Hale Gelir Çok Zevksiz 0ldu
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Evet arkadaşlar olayı şöyle özetleyeyim benim kuzenim yeni leptop almışlar win8 yüklü içinde nfs most wanted ve san andreasda var (tabi bunu kendi yükletmiş) bu oyunları ben önceden oynadığım için tekrar bi oynama aşkı geldi bende daha önce bitirmiştim yine bitireyim diye herneyse most wanted...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere NFS Most Wanted (full türkçe kullanıyorum) NFS Underground 2 (türkçe) Serilerinin trainer' leri lazım sitede bulunanlardan bazılarını indirdim fakat ya versiyon uyuşması yada kapat hatası alıyorum Eğer elinizde kullandığınız ve yukarıda saydığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
meraba arkadaşlar nfs most wanted oyununu yeni aldımkurdum bilgisayara oynuyorum fakat yarışlarda sola dönüşe bastığım andan birkaç saniye sonra sola dönüyor veya ileri tuşuna bastıktan birkaç saniye sonra araba gitmeye başlıyor bu bazen 23 saniye olurken bazen de 20 saniyeyi buluyor bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
arkadaşlar nfs most wanted için çok konu açıldı ama bende olan hataya hiç rastlamadımherhangi bi bölüme girmek için tıkladığımda hiçbir hata uyarısı vermeden direkt olarak windowsa geri dönüyoroyunu dameon tools ve virtualcd hide yardımı ile oynuyorumyardım eden arkadaşlara replerim helal olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,926Mesajlar
29,941Kullanıcılar
ahmetrıdvanSon üye
Üst Alt