Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nfs Prostreet Acİll Yardimm!!

Nfs Prostreet Acİll Yardimm!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
nfs prostreet i pcme kurdum ama oyuna girmek için exe dosyasına tıkladııgımda d3dx934dll bulunamadığında bu uygulama başlatılamadı yazısı cıkıorr ne yapmalıyım sistemim oyunu calıstırmak için yeterli 256 mb ekran kartı 2 gb ram war yardımlarınızı bekliorm

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, steam üzerinden aldığım Ryse Son of Romeoyununu açmaya çalıştığımda açamıyorum, herhangi bir tepki vermiyor hata vs açılmıyor Oyun yerel disk Dde kurulu, oyunu bir kaç defa silip tekrardan indirdim hep aynı sorun açamadım, steam üzerinden oyunun dosyalarını diskte doğruladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Selam arkadaşlar LOTR Conquesti almak için CD cide 4 kişinin sırtına çıkmam gerekti maşallah herkes oraya doluşmuş neyse Aldım çıkarttım kurdum sorun olmadı Oyuna girdim harika Profil oluşturdum beni menüye gönderdi Loading Yazısı çıktı gitmio Her yere baktım yok yok yok çözüm yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
merhaba arkadalşlar sistemim bu CPU türü : dual core AMD Atlhon II X2 4450e , 2800 MHz Sistemin Belleği : 3328 MB (DDR31333 DDR3 sdRam) DIMM3 : 2 GB DDR31333 sd RAM DIMM4 : 2 GB DDR31333 sd RAM BIOS türü : AMI Görüntü Bağdaştırıcısı : NVIDIA GeForce 7025 NVIDIA nForce 630a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt