Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

NFS Shift [Exe. Sorunu] Bilen İçeri.

NFS Shift [Exe. Sorunu] Bilen İçeri.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tam Oyuna Giriyorum Sonra Bir Movie Gösteriyor Sonra o Movienin Sonunda Bi Yer Var Orada Oyundan Atıyor ve Exe Hata Raporu Veriyor Neden Olabilir ?

System

1 GB Ekran Kartı PCI Express ATİ HD 3650 800 MHz

2 GB Ram Kingston

Güncellemeler

Bütün Driverler Günceldir

Yardımlarınızı Bekliyorum

Similar threads

Arkadaşlar Bugün Need for Speed Shift 2 İndirecem Bilgisayarım Açar mı Yada Takılmalar Olurmu ? Pentium D 935 320 Ghz 4 MB L2 cache 2 GB DDR2 667 Mhz RAM Ati Radeon HD 3650 512 MB 128 Bit DDR2 Pci Express 500 GB Samsung HDD
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arkdaslar nfs shift yukledim ***** felan herseyi yaptım oyun acılıyor video dan sonra tam oyuna gecince windows calısmayı durdurdu die hata veriyor bilen varmı bu sorunla karsılasan yada
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Merhaba arkadaşlar, steam üzerinden aldığım Ryse Son of Romeoyununu açmaya çalıştığımda açamıyorum, herhangi bir tepki vermiyor hata vs açılmıyor Oyun yerel disk Dde kurulu, oyunu bir kaç defa silip tekrardan indirdim hep aynı sorun açamadım, steam üzerinden oyunun dosyalarını diskte doğruladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Selam Arkadaslar Bir Sistem Topladım Gecen Hafta Bazı Problemlerim Var İsterseniz Once Sistemi Yazayım Harddisk SAMSUNG 500 gb sata 2 16 mb 7200 rpm İşlemci AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ Ekran Kartı Ati Radeon x1950 gt secondary 512 mb Avivo 16 x Bellek : Kingston ddr 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Merhaba arkadaşlar sorunum şu, Aslında birden fazla sorunum varÖncellikle daha önce opengl oynayabildiğim oyunları şu an oynayamıyorumNasıl düzeltebilirim? Ekran kartını güncelledim bir müddet sonra resimdeki gibi oluyorOyun oynarken, kareler birbirlerine giriyor ve ekranda dikey çizgiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt