Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

NFS Undercover açıldığı sırada hata veriyor

NFS Undercover açıldığı sırada hata veriyor
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar oyunu 23 kez farklı cdlerle kurup açmaya çalıştım fakat her seferinde aynı hatayı aldım , Oyunun açılımı sırasında aldığım hata mesajı aşaıdaki resimde görülmekte , Sistemimden kaynaklanan bir sorun olamaz çünkü sistem gereksinimlerini tutuyor pcim ,Bir need for speed hastası olarak bir an önce bu oyunu oynamak istiyorum

Sistemim;

Windows XP
Intel Core Duo2 220 GHz
2 GB Ram
Geforce 0 GT
250 GB Hard Disk

Similar threads

Evet arkadaşlar ben Smite oynuyorum ve oyun gerçekten çok kasıyor ping sıkıntım yok fakat fps 20 ile 25 arası bu fps'yi arttırmak istiyorum ve bunun için bilgisayarımda değiştirmem gereken şeyler ne acaba; Oyunun sistem gereksinimleri; Minimum Sistem Gereksinimleri: İşlemci: Core 2 Duo 24...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
arkadaşlar need for speed 2 indirdim bir siteden oyunu yükledim crack olayınıda yaptım ama oyun tam açılacak gibi oluyor geri kapanıyor hata raporu veriyorbir kaç defa sildim geri yükledim ama yine aynı ekran kartında sorun olacağını zannetmiyorum çünkü gta san andreas ve vietnam oyunu yüklü çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Need for speed Most wanted oyunu tamamlanmış save dosyasıdır Save Dosyasının içerisinden çıkan klasörü Belgelerim Most Wanted(NFSMW) Klasörüne atmanız yeterli olacaktır Nfs most wanted kara liste 1 sırada olursunuz Nfs most wanted save dosyası , tamamlanmış save dosyası, bütün arabalar açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ubisoft'un yeni Far Cry 4'ün çıkmasına çok az bir süre kaldı Bizleri Nepal'in dağlarına Kyrat'a götürecek olan oyun Ajay isimli bir yerlinin başına gelen talihsiz olayları anlatacak Bir önceki oyunda gördüğümüz tarzda görevlerin yanı sıra o ortama bağlı bir çok farklı görevde yer alacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
oyunu kurdum tam oynucam çat masaüstüne atıyo oyun bilgisayar özellikleri: nvıdıa geforce 9600 gt(512) intel core duo işlmeçi çift çekirdek 2 gb ram vistaydı xp yaptık hiç bir hata vermeden atıyo gta 4 oynuyo makine bu shıp 2008 oynamıyo yardım edene tüm replerimi vercem denizci sözü
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt