Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

nfs undercover sorunu ! ! !

nfs undercover sorunu ! ! !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar sorunum UC

şimdi en bastan size anlatmak istiyorum

oyunu bir dükkandan aldım o gün bilgisayara kurucaktım 2 DVD ve 1 dvd part1 2dvd ise part2 parcaları bulunmakta1 gün parçaları belirlenen dizine çıkarttım kurdum ve oynadım nihayetinde ancak pc'de çok gereksiz prog ve belgeler vardı pc'ye format attım SP2'den SP3'e gectim ve aynı şekilde uc oyununu kurucaktım ve herşeyi aynı şekilde çıkarıyordum ama parçaları çıkarırken data2cab data10cab ve data114 gibi cab dosyalarda hata verdi yanlıslık olmustur diye bir dhaa denedim yine aynı hata bir türli sağlıklı çıkaramadımdvdlerde hiç bir zarar vermedim kurduktan sonra güvenli bir yere koymustum zaten aradan 1 gün gecti dvd'de hata olması dahilinde tatmin olmak için yanımdaki laptop'da denediim orda sorunsuz attı ve basşka bir pc'de denedim hiç bir sorun yok ve kuruldu oyun gelin görün ki heryerde çalısan cd bende çıkmıyor şaşkınlıklar içerisindeyim arkadaşlar dvd'de sorun olabilir diyorum ama dvdrw den mw carbon pes09 ve crysis yükledim ve sorunsuz calısmakta bu konu hakkında yardımcı olabilecek ark'lar varsa çok memnun olurum şimdiden tşk ))))))

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt