Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

NFS Undercover Tranier %100

NFS Undercover Tranier %100
0
116

Similar threads

NFS Undercover Car Cost Trainer Forum TR Assassins Creed Trainer Forum TR Pes Master Lig Para Hilesi Trainer Forum TR Nfs most wanted trainer!!! Forum TR crysis trainer Forum TR Need For Speed Most Wanted Trainer Forum TR Gta 4 Trainer Forum TR NFS Carbon Trainer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Aşağıdaki trainer ile NFS Underground 2 oyununda Sınırsız para,600 kmh hız vs gibi hileler yapabilirsiniz TRANİER İNDİRR :: forumrealstrcx Trainer'i indirdikten sonra rar uzantılı dosyadan chnfsctrn isimli dosyayı çıkartın ve çalıştırın Oyuna girdikten sonra F1,F2 vb tuşlarla gerekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
arkadaşlar ben nfs undercover cd versiyonunu yükledim ama oyun uygulama olarak açılacağı yerde exe olarak komut istemi halinde açılıyor ve bir setup dosyasıymış gibi arkaplanda çalışıyor lütfen bana exe'yi uygulamaya nasıl çevirebileceğimi söylermisiniz yani komut istemi olarak açılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
arkadaşlar pc ye nfs undercover ı sorunsuz yükledim ***** vs herşeyi yaptım ama açılışta tam açılacak gibi oluyor dos ekranına benzer siyah bi ekran geliyor sonrasında ise bu hatayı veriyor ''a required security module cannot be activated this program can not be executed'' daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Merhaba Arkadaslar Nfs UnderCover Oynuyorum Düşük performansta Calısıyor ekran kartını güncelledim Herseyi YaptımKaliteli olarak Oynuıymaıyom Nvidia 9400 Gt 1 Gb DX10 Var Ati X300 256 Mb Denedim Yine Aynı DX Sürümünde Problem mi vardır Yardımcı olunTesekkürler Yada oyun içinde nerde HQ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt