Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

NFS Underground 2 Hakkında

NFS Underground 2 Hakkında
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aramızda NFS Underground 2 oynayan arkadaşlar vardır Benim sormak istediğim birşey var Underground 2'de bölümü oynayıp bitirdikten sonra oyunu nasıl kaydedeceğiz Bölümü bitirdikten sonra kaydetmek için bir şeçenek yok dolayısıyla ana menüye dönünce oyunu kaydetmiyor Ben bişey anlamadım nasıl olacak kaydetme işlemi Birde kariyer bölümünde diğer araçlarla bir müddet oynadıktan sonra yarışacak araç kalmıyor Daha sonra ne yapmak gerekiyor Oynayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim

Ayrıca NFS Underground 2 hiç hoşuma gitmedi bence 1 daha iyiydi 2'yi biraz saçmalamışlar gibi Ama son çıkan Most Wanted dehşet bişey almıyanlar varsa şiddetle tavsiye ederim

Similar threads

evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere NFS Most Wanted (full türkçe kullanıyorum) NFS Underground 2 (türkçe) Serilerinin trainer' leri lazım sitede bulunanlardan bazılarını indirdim fakat ya versiyon uyuşması yada kapat hatası alıyorum Eğer elinizde kullandığınız ve yukarıda saydığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Arkadaşlar bende NFS Underground 2 Oyunu yüklüü ve sürekli oyundan atıyorSizce bunun nedeni nedir sistem gereksinimlerinle alakası olmadığını düşünüyorumEkran kartım 256 mb ram 2gb ,işlemci çift çekirdekli Sizce nerde sorun var Bi yazarsanız çok sevinicem Nolur yazın Bunu düzeltebilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
787
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Underground1 Hile kodu Ana menüdeki Statisticsekranına girdikten sonra Delete veya Backspace tuşlarından birine basarak ana menüye dönün Ardından aşağıdaki hile kodlarını girin: gimmesomecircuits Kilitli pistleri açar gimmesomesprints Kilitli sprint pistlerini açar gimmesomedrag...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
15 yıldır aralıksız devam eden Need For Speed akımına bir yerinden kapılmamış olanımız yoktur sanırım NFS deyince adı üzerinde sürat ve adrenalin akla kazanç Bu seri yıllar içinde çok bambaşka şekillerde devam ettiyse de özünü kaybetmediği zamanlarda en şaşalı dönemlerini yaşadı Bu yazımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
283
858,528Konular
981,474Mesajlar
31,393Kullanıcılar
WiritennSon üye
Üst Alt