Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

nfs underground 2 sorun yardım edebılırmısınız

nfs underground 2 sorun yardım edebılırmısınız

Similar threads

Arkadaşlar NFS Underground 2 de Arabaya Vinly Yapıyorum Ama Görünmüyor Birçok sitede araştırdım ama bulamadım Yardımcı Olurmusunuz Ne yapmalıyım ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
454
Arkadaslar FLATOUT ULTIMATE CARNAGE yukledim fakat oyuna giremiyorumbana su hatayı veriyor Fatal Error Live initaliazation failed !!! Çok aradım nedir diye ama bulamadımeger bu sorunu yasayan biri varsa ve cozduyse yardımcı olsun bir zahmet yaw
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Aramızda NFS Underground 2 oynayan arkadaşlar vardır Benim sormak istediğim birşey var Underground 2'de bölümü oynayıp bitirdikten sonra oyunu nasıl kaydedeceğiz Bölümü bitirdikten sonra kaydetmek için bir şeçenek yok dolayısıyla ana menüye dönünce oyunu kaydetmiyor Ben bişey anlamadım nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Sistemim Nfs Underground İçin Gayet Yeterli Ama Kasıyor 640x480 e düşürdüm 1525 fps arası alıyor napmalıyım nfs undreground 2 yide denedim carbonuda denedim aynı sorun Sistemim:1 Gb Ram 251 Mb Ekran Kartı 20 Ghz İşlemci
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
arkadaşlar bn nfs underground 2 yükledim yaw yarışları insanlar başlatıyor diye duydum peki onu nasıl ayarlayabilirim görüntü ayarlarından????????ACİLLLLL
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt