Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nfs Underground Kasma Sorunu

Nfs Underground Kasma Sorunu
0
246

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sistemim Nfs Underground İçin Gayet Yeterli Ama Kasıyor 640x480 e düşürdüm 1525 fps arası alıyor napmalıyım nfs undreground 2 yide denedim carbonuda denedim aynı sorun Sistemim:1 Gb Ram 251 Mb Ekran Kartı 20 Ghz İşlemci

Similar threads

nfs prostreet i pcme kurdum ama oyuna girmek için exe dosyasına tıkladııgımda d3dx934dll bulunamadığında bu uygulama başlatılamadı yazısı cıkıorr ne yapmalıyım sistemim oyunu calıstırmak için yeterli 256 mb ekran kartı 2 gb ram war yardımlarınızı bekliorm
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Arkadaşlar bende NFS Underground 2 Oyunu yüklüü ve sürekli oyundan atıyorSizce bunun nedeni nedir sistem gereksinimlerinle alakası olmadığını düşünüyorumEkran kartım 256 mb ram 2gb ,işlemci çift çekirdekli Sizce nerde sorun var Bi yazarsanız çok sevinicem Nolur yazın Bunu düzeltebilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
771
Arkadaşlar Kafayı yicem Allah Aşkına biri yardım etsin mesela The Witcher 3 ü ele alalım benim sistem gereksinimlerim bir hayli karşıladığı halde en yüksek ayarlarda kasıyor kasma dediğim gözle görülür bir kasma değil mesela tuşa basıyorum elimi çektikten yarım saniye sonra duruyor adam ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
İyi geceler arkadaslar Oncelikle bilgisayarimi tanitiyim Hp envy 172080EN İşlemci Üreticisi Intel® İşlemci Modeli Core™ i7 İşlemci Numarası 2630QM İşlemci Hızı 2 GHz İşlemci HızıHızlandırılmış Turbo Boost ile Max 2,9 GHZ Bellek 6 GB Disk Kapasitesi 1 TB Disk Dönüş Hızı 5400 rpm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar merhaba Bugün NFS Carbon demosunu indirip kasıyor mu kasmıyor mu diye baktım fakat öyle bir kasıyor ki game booster bile buna engel olamıyor Sebebi ne olabilir? Uyumluluk modtan Win95 seçtiğimden mi olabilir acaba? Yoksa Onboard kullanıyorum diye mi? Şimdiden Teşekkürler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt