Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nfs UnderGround Tum Hileleri Verin Lutfen

Nfs UnderGround Tum Hileleri Verin Lutfen
0
108

Similar threads

Aşağıdaki trainer ile NFS Underground 2 oyununda Sınırsız para,600 kmh hız vs gibi hileler yapabilirsiniz TRANİER İNDİRR :: forumrealstrcx Trainer'i indirdikten sonra rar uzantılı dosyadan chnfsctrn isimli dosyayı çıkartın ve çalıştırın Oyuna girdikten sonra F1,F2 vb tuşlarla gerekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Aramızda NFS Underground 2 oynayan arkadaşlar vardır Benim sormak istediğim birşey var Underground 2'de bölümü oynayıp bitirdikten sonra oyunu nasıl kaydedeceğiz Bölümü bitirdikten sonra kaydetmek için bir şeçenek yok dolayısıyla ana menüye dönünce oyunu kaydetmiyor Ben bişey anlamadım nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
nfs underground 2 de menü de yarışta müzik çalmıyor neden !!!!!! netden indirdim arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Sistemim Nfs Underground İçin Gayet Yeterli Ama Kasıyor 640x480 e düşürdüm 1525 fps arası alıyor napmalıyım nfs undreground 2 yide denedim carbonuda denedim aynı sorun Sistemim:1 Gb Ram 251 Mb Ekran Kartı 20 Ghz İşlemci
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Aşağıdaki trainer ile NFS Underground 2 oyununda Sınırsız para,600 kmh hız vs gibi hileler yapabilirsiniz Trainer'ı İndirmek İçin Tıkla Trainer'i indirdikten sonra rar uzantılı dosyadan chnfsctrn isimli dosyayı çıkartın ve çalıştırın Oyuna girdikten sonra F1,F2 vb tuşlarla gerekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,510Konular
980,869Mesajlar
30,716Kullanıcılar
l11n44aSon üye
Üst Alt