nı¢к nı¢к ¢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!) §İrLãr ¢Îndé ßÎr Dûnyãm BÎrdé vãr §benim Vãr§ bén tahttAn indim Amaesnasında né?siZz kraL 0LdunuzZ? €N BÜYÜK HATAM S€N! $€VM€K D€!!L $€N!N ߀N! $€VM€N! ߀KL€M€KT!!! gİtTiN,SeN ZaTeN BaNa Sesli iÇiN GeLmİşTiN gÖtÜrÜn bEnİ yAğMuRa HaPsEdDiNkElEpÇeLeYiN ElLeRiMi GöZ yAşLaRıMLa DuRDu,sizden bir daha GelEn Bira esnasında daha Kralı GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE Hoş GelDin Sanat yErDE BulAmİyoRum Oğlu nEFeSİm SenDe kAlMıŞ ÖLEMİYORUM ArAdİm BiRGüNBeNiMDeKaRŞıMaCıKaCaKiyibirsevgili( qönLümüN yıKınTıLarınDa hemen şimdi çekişiyor umuTLarıM BeKLemEkte Güzel Geriye DönEn sEn olUNCA Safra Yaramıor Artık Ctrl+ALT+delete oYuNuN eN gusel uygun ziL çaLıNca üzüLürdüK Ya öLeYiM Kalbime 1549285136 1549285136 ni5c58371db6c9bni5c58371db6c9b http:kafeboardcomSmileysdefaulttonguegif 1 Güzelim Kutlarım uMuTLaRım bAşArDın ALT+F4 le Kapandı Bütün Şimdi sen kalkıp gidiyorsun Onlar da gidiyorlar Git ,Gözlerin durur mu Gitsinler,Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin , ZaMaNsİz OlDuHaTtA bİrAzDa GeÇ kOyVeRdİM hAyAtı sEwMiŞtİr yÜrEğİm Bu Gürültüsüz halı!!! gecenin karanlığında yalnızsan ışığın olabilirim bitmez dediğin sewda sizden bir daha kadarmışmeğer mewsim yaz yok palavracı baharmış Bira anne İşİğİ safra gÖrEmİyOrUm İlErİdE yok hükmünde olacaksın,yaşamamış sayılcaksınhele hele aşkla beraber,hiç anılmayacaksın!!! köle olur mu sandın benim hoş gururum!!! sığmıyor kabına taşıyor sankisakin olsa da bu kalp olurum Daha GöRMEDiğiM Kaş YüZüN Kralı, Kaş RENGiN VAR BE HAYATTT !!! Şey Acaba fazLadan 2 kanadın varsa verebLrmsn ? BenmkiLeri kırdıLarda NePİŞMANLİK,neDEisyanDERİNDENbira'KE ŞKE'dirİNSAN YANLİZLİKgerçekDEMEKgerçekBİZİçeke bak HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn!!!! CoCa CoLayım Hayatın tadıyıMRoccoyum choq $ekeriMaLbeniyim ßahanem cookçikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı? daha GöReMeDiĞiM kaş YüZüN en kOyVeRdİM hAyAtıaCaBa Kralkaş rEnGiN var hayat vAR Anne Sevgisi Gibi KARŞİLİKSİZ Seviyoruz Sanat ! GaLaTaSaRaY !! *SaHiPSiZ BaKıŞLaRıNıN Autore Elde Etmek iSTeRDiM* €g€я $€vg!the ß!serbest я н€ ° €€$$ g€яç€к işaretleri€1ℓ нαуαℓ$€ kaydetti¥€т!özgür the €$derece!ρ a özgür€ям€к 1 derece¢€$ $€νм€ ß€η1 αякα buradaki 4$ 'Hayat bana cok zor qeLiyoANLAMİYoRuM! h€rkesin ßiras resimler oLduqu bilinmez ßir Cinayetim $imdi! 'Hayat bana cok kuvvet qeLiyoANLAMİYoRuM! Gİtmem gerek bu şehirden dayanamıyorum nefes alamıyorum ARTİKKKK sEn BeNiM hAyAtİm pİyOnSuN sanat KaYbEdErSeM pUaNİm GiDeR aMa BeN sEnİn HaYaTıNdA şAh'ıM bEnİ kaYbEdErSeN oYuN bİtEr HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi TABI SaNayi DEĞIL oRjiNaL ßiR K$aRıyoRuM ! ! 'ҳҲҳdea sҳҲҳSen Bizi ALeme DEĞIL, KaranLık Çöktümü GeceLeRe Sor Yüreğim Küçük DeğiLde YaLNızLıĞıM BüYüK BeniM anlatamadıgım hikayelerimin kırıntıları gözbebeklerşme hapsoldu ele avuca sıgmayacak hayallerim bira kuş kanadında bundan böyle uçtu Ama bağlı ki sen sana yakışanı yaptın be sevmekDaha önce çoğu kez izlemiştim BENİ BİRAKTİN: (Bu gidişi KralOnu şeye alıştım fakat aynı şey çok kez yaşanmasına karşın hala alışamadımYokluğunu kaldıramadım 'ҳҲҳsedaҳҲҳHeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn!!!! H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM! SeN Hoş Bira KızSıN LiseLi,BeN ıse acınacak şey DuYguSu oLmaYaN Bira SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi sakince kağıT,BeniM VucüDuMda jilet izLeRi yaşam TiYaTrO DeDiLeR BaNa Bira Bira RoL VeRdİlEr,En Acİsİ BeNiMkİ Müdürü;ÖnCe SeV Sonra TeRk Et DeDiLeR Bu HavaLAr bu GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi Pa$NéRéYé Konsantrasyonu ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé seviyeleri ! laf DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN uğraşma Etiket OlursuN AdaM OL BELKI YanımdA YeR BuLursuN! ParK'ta Da Gezerken, Cigarettiyi İcerken fazla Mutlu Babam Fark Etti Suc Üstü,Düstü Kiç Üstü Çok Mutluyum “KıZ DediğiN iStanbuL GiBi oLmaLı; FetiH i kuvvet FatiH i TeK oLmaLı KıR KalbiMi GönlüN oLsuN aL Onu ŞeYi GözüN gözün doysun diye şimdi ßaşKa KollardayıM ßu Da SaNa KapaK oLsuN! ||@y@t ß!R P© 0Yu||güneş pili@ $!||D! ßÖ|Ü|| G3ÇM3 Z@||@||! §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîMôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM! (sanat)gece böyle midir banadüşündürenyoksa benmiyim?(sanat)dikkate almakiçin?geceyibekleyen) Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, mutlu görünmek için 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla Héy! MézâRcı ßânâ Böylece ßir mézâr Yâp Oysa kârâ Toprâqâ DérT oLsun üsTüné öyLé DérTLi Yâz Ama SévdiqiM OkuDukcâ KâHroLsun 4 c 0 Aşk ßenim damarLarımda doLaşan kimyasaL ßir etki!8c 56a $ık değiLim oğLum ßenimki sadece etkiye tepkißen SSSS a€ĢỬM uyanın¢a üzüℓмє Gєяçєк вυ ιѕнтє!