Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nice İnsanlar Gördüm

Nice İnsanlar Gördüm
0
229

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,951
F-D Coin
124

Şair:
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok!

Similar threads

Hz Mevlana'dan Cahillik uzerine sozler Dunyanın hasret, olumunn vusLat oLduğunu oyreneceksin HzMevLana Kapına geldim Ve ben , ben olmaktan vazgectim Sen yeter ki kim ode Kim olmamı istiyorsan , o olmaya geldim HzMevlana Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur Duşmem dersin duşersin, şaşmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
İmzalık ozlu sozler anlamlı sozler unlu sozleri hayata dair sozler Egemenlik verilmez, alınır Ataturk İncinsende incitme Hacı Bektaşı Veli Nice insanlar gordum, uzerinde elbisesi yok Nice elbiseler gordum, icinde insan yok Hz Mevlana Ayıpsız dost arayan, dostsuz kalır Hz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
HzMevlana Sozleri Kısa Mevlana Celaleddin Rumi en guzel sozleri sizlerle Mademki kendinde bir dert veya pişmanlık hissediyorsun; bu, Allah’ın sana olan yardımının ve sevgisinin bir delilidir Sen değerinle ve duşuncenle, iki aleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Hz Mevlana'nın hoşgorulu hakkında sozleri Gel, gel, ne olursan ol yine gel İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir Yuz kere tovbeni bozmuş olsan da yine gel Sevgide guneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
mevlananın hoşgoru ile ilgili sozleri mevlananın hoşgoru hakkında sozleri mevlananın hoşgoru sozleri Hoşgoru ile ilgili sozler imagesmevlananinhosgoruileilgilisozleri5ad9afa265453 Gel, gel, ne olursan ol yine gel İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel Bizim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt