Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nice nerededir? Nice Nasıl Bir Şehirdir

Nice nerededir? Nice Nasıl Bir Şehirdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nice

Fransa'nın güney kesiminde kent Akdeniz kıyısında, Marsilya'nın 160 km doğusunda bulunan, AlpesMaritimes idare bölgesinin merkezi olan Nice ’in nüfusu 345 674'tür Yumuşak iklimiyle (özellikle ocaknisan ayları arasında) manâlı bir turizm merkezi olan kentte, sanayi de epeyce gelişmiştir: Zeytinyağı, şarap, mobilya, tekstil, konyak, sigara, vb fabrikaları bununla beraber da, öğretim merkezidir Nice Üniversasitesi *

Similar threads

Nice imagesnicenerededirnicenasilbirsehirdir5ae63a03e0aec Fransa'nın guney kesiminde kent Akdeniz kıyısında, Marsilya'nın 160 km doğusunda yer alan, AlpesMaritimes yonetim bolgesinin merkezi olan Nice’in nufusu 345 674'tur Yumuşak iklimiyle (ozellikle ocaknisan ayları arasında) onemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
443
Nice imagesnicenerededirnicenasilbirsehirdir5ae6431b3c883 Fransa'nın guney kesiminde kent Akdeniz kıyısında, Marsilya'nın 160 km doğusunda yer alan, AlpesMaritimes yonetim bolgesinin merkezi olan Nice’in nufusu 345 674'tur Yumuşak iklimiyle (ozellikle ocaknisan ayları arasında) onemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Nice, Avrupa Birliği ’nin kurucu üyeleri arasında bulunan Fransa ’da bulunan bir yerleşim yeridir Fransa ’nın en kayda değer şehirlerinden biri olması nedeniyle son derece popüler olan Nice, ülkenin en kayda değer turistik lokasyonlarından biri konumundadır Bölgenin en hoş şehirleri aralarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Palermo İtalya'da şehir Sicilya adasının kuzeybatı kesiminde, Palermo körfezi kıyısında yer alan, aynı adlı alan merkezi olan Palermo'nun nüfusu 731 420'dir Sicilya'nın başlıca ticaret merkezi ve limanı olan kentte, sanayide gelişmiştir: Dokuma sanayisi, kimya sanayisi, demir çelik sanayisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Nashville ABD'de şehir halkı Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yönetim bölümünün merkezi olan Nashville'nin nüfusu : 684410'tür Eyaletlerarası bir karayolları, demiryolları ve havayolları kavşak noktası olan kentte, sanayi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt