Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nice yıllara hüznüm

Nice yıllara hüznüm
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nice yıllara hüznüm Bir rakam daha düşüyor sıfırlanmış ömrüme Bir yıl daha büyüyorum kendime Uçurumlara sürgün ediyorum hayali kırıklarımı Varlığımın üstünden bir yıl daha geçiriyor süre Yokluğuma bir adım daha yaklaşıyorumKendimden kilometrelerce uzağım Kendime bütün zıt yönde tanıdık olmayan Acı bir mutsuzluğun ortasından ellerim Kurtaramıyorum Ama kurtarmaya kalksam tüm acı mutsuzluklarda bulunur parmak izlerimYeni düşler büyütüyorum Düşlerimi katledenlere inat Masallarda büyüttüğüm düşlerime ufak gelenlere inat Şu Anda tüm masallardan kaçıyorum, aslımı oynamak için Mutlu sonla bitmeyecek hikâyemi masalsı düşlerden gerçeğin içine hapsediyorum Yine varlığım büyüdükçe yokluğumun sığınağına ilerliyorum Yeni bir gün doğuyor penceremden içeriye Bense daima beklenenlerin gelmeyeceği öğretisi ile acı damlatıyorum içime Önceme ve sonrama ağıtlar yakıyorum harf diliyle Yalnızlığımın çözülmesi zor denklemleri içinde boğuluyorum Hayatımda, hep çok şey sandığım insanların “hiçbir şey oluşunun yükünü taşıyorumYine doğuyorum Ve tekrar sen olmuyorsun Beni anlamıyorsun Büyük düşlerime minik geldin “anne Büyük düşlerimin altında ezildin Her Tarafta aşağı ölüme boyanmış bir doğumun failiyim Doğdum mu öldüm mü anlayamadım Sade bir susuş kadarım acilen Solmuş bir güz yaprağı değin bitkin“İyi ki doğdunlara sığınmıyorum İyi ki sini keşfedemedim hemen şimdi ömrün Bir sene daha büyüyorum Bir yıl daha küçülüyor içimdeki neşe Bir sene daha satır arasına sıkıştırıyorum hayallerimi Binlerce salisenin üstünden geçiyorum Gidiyor dışarı giden, göz yumuyorum Zincire emrindeki özgürlüklerin yamacındayım Bir ayağım kaysa düşeceğim mahkûm cesetler üstüne Tutan olmayacak bedenimi Yeniden doğduğum gün öldüm bileceğim Hatalı hayatlardan dürüst bir son yazacağım günlüğüme Günümü pembe düşlerle boyayacağım Kara kâbuslar üstümden geçecek biliyorum Kara mürekkepler yüzüme sıçrayacak, bütün mutlulukları kara görmem içinKurtarın asimile olacak dünyamı! Tekrar tanıdık olmayan dünyaların içinde bulunuyor yerim Yine yalnızım, yine… Aşina bir ses değil geçmişim Rüyalarımda bile yer bulmayan, bana uzakta yüzler “anne sen bile tanımadığımsın Yüzün sisler içinde kalıp kayıpları oynuyor benim sahnemde Sana düşen bir söz yok, susman için girdin dünyama Terk etmek için çaldın kapımı Yabancımsın En tanıdığım olman gerekirken; en tanımadığımsın Bu gün doğum günüm “anne Söylesene aklının bir yerlerinde var mıyım? Hayatına almadığın yabancı bir yüzü hatırlar mısın? Koyu bir unutkanlığın ellerini tutuyorum Seni unutmanın eşiğindeyim Bir yıl daha geçiriyor zaman üstümden ve bir kere daha düşüyorsun gözümden Bir sene daha üşüyorum yapayalnız Bir kere daha doğduğumun vefat yamaçlarında farkına varıyorum Bu gün doğmuşum meğer diyorum Bu gün doğmuşum meğer Nice yıllara hüznüm Bende olduğun müddetçe usanmadan büyüteceğim seni…  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt