Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nicealem Teşekkürler

nicealem Teşekkürler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba öncelikle lafa şöyle başlatmak istiyorumBen nasıl oldu bilemiyorum ama 2019 nin bu bölümüne bakmadan önce banal asosyaldim mt2 falan filan günüm geçiyordu hiç kız arkadaşım yoktuVe afedersiniz salak gibi google a kız nasıl tavlanır yazıyodumDoğruya doğru kendimi niçin red ediyim??Daha Sonra forumun bu bölümünün bana kadar olduğunu düşünüp birincil mesajımı attımSanıyorum 1 sene oldu hergün bu bölümü okuyalıFakat hayatımda ne kadar çok şey değişti bi bilsenizKızlı erkekli yalnızca forumun bu bölümünde bu konularda tavsiyelerinizi aldım, beynimde aşırı olanları eledim ve deneyim kazandımBunların sonucunda yaklaşık 1 hafta önce birincil defa bu işin meyvelerini topladığımı ayrım ettimHer gün 45 kızla arkadaşça konuşma mı dersinizKızlarla buluşma hazırlamak mı dersiniz tümü olduDemek ancak oluyormuşTabi bi anda olmadı Bazılarının kız arkadaşı varken aşkı bulabiliyorkenBenim neyim yetersiz dedim ve bu işe kafamdaki kız olgusunu değiştirerek onların bizim gibi ne değin doğal oldukları fikrini değiştirdimHep öbür davrandığım için alışmam şiddet oldu azıcık ama alıştım2019 nin bu zaman dahilinde bende fazla manâlı bir yeri olduAmacım yapmak değil hatalı anlamayınAma gerçekte işe yaradıSevgili modlarımızla bazen tartıştım,bazen ban yedim ama artık aramızda seviyeli bi paylaşım oluşturabildiğime inanıyorum(Kendi adıma)Yani anlayacağınız hayatımda faydasını gördüğüm en kıymetli forum olduğundan bunu da buraya yazmak istedimTeşekkürlerAyrıca anlayışlı ilgili üyelerimize de keza teşekkürlerimi sunarımTokioHotelOps mu dersiniz,People Lie 7 mı Wassago Turk mü Kafkaskartalı mı alicüxx mü Terminator1 mü NeverLetMeGO mu pardus11 mi husb mü vsvs böyle uzar gider bu liste Hepinize teşekkür ederim

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt