Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Niçin böle yaptığını anlayamıyorum??

Niçin böle yaptığını anlayamıyorum??
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
hemen benim kız arkadasım yabancıBİzim okulda!! sorunum şu!! dün biraz kötüydü msj çektim nasıl oldun aşkım iimisin ? die oda bana kötüyüm işte bu hafta içinde gidicem doktora dedi!!! !! (dün mektep çıkısında kötüydü azıcık) sen dün çıkısta moralin bozuk gibiydi noldu? dedim! O : bilmiyorumm BEn ilgiye alışkın biriyim belkide ben artı bekliyorum ya da sorun bende, Türkiyedeki erkekler böleZamanla alışırım sanırımoysa ki ben haftanın yedi gününü ona ayırıyorum!! HAfta da 3 gün tiyatroya gidio mektep çıkısı saat 18:00 da bitio benimde abes zamanıma denk gelio sırf onu görebilmek için gidiyorum:!! okulda tüm tenefüslerde yanındayım, hafta sonu cumartesi buluşuyruz (dershaneyi ekiyorum son iki saati ) Pazar günüde arıor iset gelebilirmisin dior derhal gidiyorum !!! Arayıp soruyorum:!! Daha ne yapayım?????? BEn kayıtsız birimiyim???

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt