Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Niçin böyle Kibarsın dedi/:

Niçin böyle Kibarsın dedi/:
0
199

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Geçen sene lise 1 e geçtimKendi halimde takılan 2 tane dostça arkadaşı olan birisiydim Fazla konuşmaz idim sınıfta konuşmalarımı da kısa keserdimGunler böyle geldi geçti
Okul kapanmasına 1 2 ay kalmış
Kızın biri yanıma geldi oturdu ve dediki:
NEDEN böyle kibarsın dedi Böylece zoruma gitti ki cevap bile vermemiştim

Siz olsanız ne derdiniz, cevabınız ne olurdu cevaplarınızı bekliyorum

Similar threads

Arkadaşlar bi kıza hoşlandığımı sölemiştim ilk gün cilalı daha sonra konuşuruz dedi ondan sonraki günler bi ii bi fena davranıyordu birgün sınıfta hiç lakin hiç konuşmadı sınıfta sinrimden durup dururken ağladım çok seviyorum Kızı bir türlü aklımdan çıkmıyor kafayı yiyecem kızın arkadaşları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba arkdaşlar ben liseye gidiyorum Hemen Anlatacaklarım birazcık uzun Benim ilk dönemden tanıştığım bie erkek kankam vardı Bu erkek kankamında 14 takvim bi arkdaşı olan kız kankası vardışimdi bzim kızla evlerimiz fazla yakın erkek kankamda bu arada bizim yoldan geliyor yani hepbareber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım fakat bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım çok güzeldi okul başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım lakin bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım fazla güzeldi mektep başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
lise 2 ye geçtim inanamıyorum bu güne dek kimseyle çıkmadım ve ilk kere aşık oldum 56 kez erkek olduğum halde çıkma teklifi aldım ve reddettimşu an nasıl birşey olduğunu anlıyorumokul açıldığı ilk günler o sınıfımızda yoktuzeki ve oldukça güzelsayısaldan geldi sanırım tm sınıfınaonu görünce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt