Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Niçin Böyle Yapıyor

Niçin Böyle Yapıyor
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Efendiler Derdimi Anlatıyım Bi Kız VAR Deli gibi seviyorum bunu biliyor Beni sevmediğini sölüyor oysa benle sürekli konuşuyor dışarda çoğu kez göz göze geliyoruz fakat nedense böyle yapıyor yani Beni Kıskandırmaya calışıor arada bende kıskandırıyorum bir takım şeyleri merak edip duruyor Sizce Ne yapmalıyım ?
Şimdiden Teşşekürler

Similar threads

arkadaşlar ben olayı anlatıyım acilen benim sevgilimin bi kankası var o çocukta benim kaç takvim çok iyi bi arkadaşım biz sevgilimle 4 aydır falan çıkıyoruz işte bu çocuk sevgilime labali hareketler yapıyor işte yok kankaların en güzeli vs bu benim de hoşuma gitmiyor emrindeki baya kavga oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Sizlere bu konuda danışmak istedim umarım bi yardımız dokunur Öncelikle ben bi kizi seviyorum Aynı okuldayız ve takriben 7aydır birbirimizi iyi bi şekilde tanıyoruz En ilk kez herşey çok hoş gidiodu (pozitif diyalog kuramamamıza rağmen, çoğunlukla mesajlaşıodk) Kız bütün kararını verecekti ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Merhabalar, okulda hoşlandığım benden bir derslik daha aşağı kademede bir kız var Okulun birincil gününden beri kesiyorum, ikimizde birbirimizin ismini biliyoruz arkadaşlardan nedeniyle Okulun birincil haftası arkadaşına mesaj attım onun hakkında sorular sordum ve bu zamana dek kimseyle çıkmamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar çoğunuz beni tanıyordur fakat yinede ben anlatıyım Benim çok hoşlandığım bir kız var takriben 2 3 aydır kız sessiz birşey bende utangaç biriyim dolayısı ile kızla artı sohbetimiz yok selamlaşıyoruz ben onunla konuşabilmek için kalem fln varmı diyorumHerneyse benim kisini seven bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkadaşlar ben Bir kıza vuruldum hemde nasıl Birincil başta onla konuşamazdım yanına gider konuşmak için gerekçe arardım ama bir gün ona bir mesaj attım(seve seve deil) ONa hoşlandığımı yazar bir mesaj silinmiyormuşta Herneyse Bundan Böyle hoşlandığımı biliyor bana soğuk davranıyor beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt