nickk!! nick k emo nickk kısa nickk süper Koyamadım hayatımı biçimeKoyarım böle hayatın içine * ˜• ˜••˜ •˜ ˜• ˜°•˜°••°˜•°˜ •˜ ˜°˜°• BESIKTAS •˜°˜ •˜•°˜•°˜°•˜°• ˜• •˜ •˜• ˜• •˜• İ s t i f a M ı v e R i y o R m H a y A t † iNtihar étti ; Hayallérim † KıSa MsJ'dA BiLe 160 KIŞILIK VaR SnDe 1 TaNe BiLe yOq cocuk kaLsaydım dadizimdeki yaRayı en ßüyük aCı sansayDım ! Kaide ya BunLar xD 12'de evde oLmakmıSs KapıYı kmseYe acmaMakmıs doğrusu biriCiK veLiLeriMiz şuNu DuymaLıyımış! Ne AraBası KabaKTan bi KüL KediSi Ne De CadıNın kucağıNDa bi Pamuk PrenSes! Bağırmak isTesek biLe ''sus'' içimdeKi TEK SES! ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimseninde ßizimLe ilgilenmesi gerekmez DéqeR veRdikLerimiN qtü kaLkmasıNdeqeRi aLıRım qt qißi kaLıRsıN! ' KayBede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi KayBettim ' ßıRaq LaN a$kı maSa üstüNdeN siL qitSinßeLLeqiNde mi kaLdıFoRmat beygir siqtRsn qiTsnN!! || Kimseyi Öldürmedimama Süründürdüğüm Çok oLdu || a) $irinLer qay Mı ?? b) DeiLse Nası ç0qaLdıLar ?? c) y0qSa tümü $iRineyemi kaydı ?? d) Aman TanRım y0qSa $iRine Ka$ar Mı ?? bana susacak değin ben, konuşacak değin sen lüzumludiyorum Sen olmuyorsun ben “sus kalıyorum Hani söz veRmişTiK eLLerimiz Biraraya qeLmesede qözLerim qözLErinde olmasada rüyaLarımızda buLuşacakTıkNerDeSinnn,,