Nicklere uyarı!!! Duygusal romantik aşık seven acı çeken ne ararsan var hayaLLerLe süsLü bi masaLdı bu herşey bitti lakin kaLbim unutamıyor onu!! *anılar karışdı düşLerime Gerçeği hayaLe satmak iStedim oLmadı!! en iyisi hayaLimi Sana göndereyim ! isTédiqin dek zırLa !! çoLuk ÇocukLa i$im oLmass !! Sevme ßeni! Bezginlik duYguLaRımda kayßoLurSun, tutuŞtururum iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursun Aşk yağıyor ßugün, ßardaktan ßoşaLırcasına ßen şemsiye açmışım, Aşk'tan korunmak uğruna SırıLsıkLam aşık olmak; kimin umurunda?nickleredikkat5c5833743fb22alt I loved before, are now for saLe evvelden sevdiğiim herşey şu anda satılık Sén NéysiN??hasTayımm HasTa eDén séNsiN,,Ilaç istyorum Ilaç sénSiN !! 8'd£n Sonradan, 9'q£LS£d£, 10'Suz ßırakma K£ndini Boşuna bu aşk şarkıLarı YaLan, bu dek aşk namına YazıLan şiirLer, YaLan aşkLar YaLan hayatLar yalandan yaşamaya mahkûm oLmuşuz Suçumuz sahte kişiLikLerimiz ! Hoşlandığımız ßedenlerin İçine Hayalimizdeki Ruhları Koyuyoruz Sonrada Adına Aşk Diyoruz Hiç TitremesiN Ne eLin Ne Yüreğin SiL qitSin !! MutLu etmicekSen MeşguLde etmicekSin ! Diğer eLLere Sımsıkı SarıL Bundan Böyle SiLdim Seni ! git ve Bitir Bu işkenCeyi ! SeNi Sana Bıraktım ! YağmuR Düştü gÖzLerime …! GörmüyoR muSun? Kabuk BağLamıyor kanaTTığın hiçbir yaRan hiçBir zaman geRi dönmüyoR kayßeTTiğin onCa inSsan ! S√V^√S√V^√V'^~hani senin için atıyodu yabak durdurdum x) *YıkaROCK aştığım dağları! BağıraROCK söylediğim şarkıları! SusaROCK beslediğim acımı! CoşaROCK susturduğum yalnızlığımı! AğlayaROCK yokettiğim adımı! Hatırlatma *ƒσяєωєя ℓσνє *Otopsisi yapıLdı bu aşkın !! aŞk Tekrar Konu Kapansın !! *qözZümden Akan YaşLar DeqeRimi BiLmeyen ŞrefsizLere SadaKam oLsun ! *Ne Kanuni ne de FatihimAma isTediğim kalbi fetheder ele geÇiRmesini biLirim! *RoL deqi$iMi yaptıK sanıRımTerkeDen ben pe$imden koşan seN *ßana Hava AtıCan Die Kendini Kasma DamaRındaki kanın ßiLe ßana HasTa