Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nigar Kalfa Tolgahan Sayışman'la Görüntülendi!

Nigar Kalfa Tolgahan Sayışman'la Görüntülendi!
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nigar Kalfa Tolgahan Sayışman'la Görüntülendi! muhteşem asır, nigar kalfa, tolgahan sayışman, birlikte görüntülendiler, resimleri, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660766 1548660766 nigarkalfatolgahansayismanlagoruntulendi5c4eb02336b55nigarkalfatolgahansayismanlagoruntulendi5c4eb02336b55 nigarkalfatolgahansayismanlagoruntulendi5c4eb02336b55 Sevgili melekler, Mükemmel Yüzyıl başarılı oyuncularından Filiz Ahmet Cihangir'de Tolgahan Sayışman'la görüntülenince paniğe kapılıp kaçmaya çalıştı! Serenay Sarıkaya’dan ayrıldığı iddialarını ısrarla reddeden lakin haftalardır Sarıkaya hariç pek fazla güzelle objektiflere takılan Tolgahan Sayışman, önceki gün de “Harikulade Yüzyıl”ın Nigar Kalfa’sı Filiz Ahmet’le görüntülendi Ahmet, flaşların patlamasıyla birlikte önce Sayışman’ın arkasına saklanmaya kalktı, başaramayınca seri adımlarla oradan uzaklaşmaya çalıştı Tolgahan Sayışman, beklemediği bu tepki üzerine arkadaşının arkasından “Filiz ne yapıyorsun? Sen benim ‘Elveda Rumeli’den arkadaşımsın, böyle kaçarsan öbür şeyler yazarlar Yanıma gel” diye seslendi Ahmet bu söz üzerine geri gelse de hâlâ gergindi “Ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum” demekle yetinen oyuncu, Sayışman’la birlikte oradan ayrıldı  

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt