Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nigar Uluerer Kimdir?

Nigar Uluerer Kimdir?
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nigar Uluerer Hayatı

Unlu sanatcı Nigar Uluerer 10 Şubat 1926 yılında Bursa'da doğmuştur Sanat muziği sanatcısı olan ve sinema filmlerindede rol alan Nigar Uluerer'in en bilinen parcaları ise Ben Gamlı Hazan, Bir İnat Yuzunden, A Fadimem, Boyle Aşktan Hayır Gelmezgibi eserler vardır
imagesnigaruluererkimdir5ae22d54723d1
Ayrıca 'Gumuş Gerdanlık', 'Taş Plaktan Bugune', 'Cilalı İbo Yıldızlar Arasında', 'Uc Garipler' isimli filmlerde rol aldı Muğla'nın Bodrum İlcesi'nde yaşayan Turk Sanat Muziği'nin efsane sanatcılarından Nigar Uluerer (87), 10 Şubat 2019 gunu (doğum gununde), solunum yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırıldı Sanatcının hayati tehlikesinin bulunduğu acıklandı

Similar threads

Nigar Uluerer Biyografisi Nigar Uluerer 10 Şubat 1926 tarihinde Bursa doğumlu sanatcı, 26 yıl once Bodrum'a yerleşmiştir Unlu sanatcı sanatseverleri Alişimin Kaşları Kara, Ben Gamlı Hazan, Aşkımızın Sonu Yok, Bir İnat Yuzunden, Boyle Aşktan Hayır Gelmez, Fincanı Taştan Oyarlar,A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Nigar Uluerer Hayatı Meşhur sanatkâr Nigar Uluerer 10 Şubat 1926 yılında Bursa'da doğmuştur Sanat müziği sanatçısı olan ve sinema filmlerindede rol alan Nigar Uluerer'in en aşina parçaları ise Ben Kasvetli Hazan, Bir İnat Yüzünden, A Fadimem, Böyle Aşktan Hayır Gelmezgibi eserler vardır Hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Nigar Uluerer Hayatını Kaybetti bu konu Nigar Ulurer'in ölüm haberine yer vermektedir Sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı Son zamanlar da birbirini izleyen gelen vefat haberleri sanatçıların hayranlarını yasa boğdu Son ölüm haberi de taş plak sanatçılarımızdan Nigar Uluerer'in vefat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Nigar Uluerer Hakkında Yaşam Öyküsü Bilgileri bu konu Nigar Ulurer hakkında biyografi bilgilerine yer vermektedir Eski taş plak sanatçılarımızdan ve birçok hayranı yer alan Nigar Uluerer Bodrum' da çare gördüğü hastane de hayatını kaybetti Bütün yakınlarına dayanma kendisine Allah'tan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Nigar Uluerer Biyografisi Nigar Uluerer 10 Şubat 1926 tarihinde Bursa doğumlu artist, 26 sene önce Bodrum'a yerleşmiştir Meşhur sanatçı sanatseverleri Alişimin Kaşları Kara, Ben Kasvetli Hazan, Aşkımızın Sonu Yok, Bir İnat Yüzünden, Böyle Aşktan Hayır Gelmez, Fincanı Taştan Oyarlar,A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt