Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nihal Candan başrol oyuncusu oldu!

Nihal Candan başrol oyuncusu oldu!
0
270

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İşte Benim Stilim ve Survivor ile adını duyuran, peşinde Eser Yenenler ’in villasında Murat Boz ’un da olduğu gece partisiyle gündeme gelen Nihal Içtenlikle filmde başrol oynayacak
İşte Benim Stilimle tanınan Nihal Canan ve İçerde Dizisi'nin Küçüki Seyithan Özdemir, aynı filmde rol alacak

118

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Fuat Yılmaz'ın yaptığı, çekimlerinin tamamı Samsun'da geçen Kabristanfilminin tanıtım kokteyli bir alışveriş merkezinde gerçekleşti 3 Kasım 2019 tarihinde gösterime girecek olan filmin lansmanına vatandaşlar yoğun alaka gösterdi

218

Başrollerini Nihal Içtenlikle ve İçerde dizisinin Küçük karakterini oynayan Seyithan Özdemir'in paylaştığı Kabristan filminin yönetmeni Fuat Yıldız, filmlerinin dram türünde olduğunu ve tamamı Samsun'da çekilen nadir filmlerden birisi olduğunu söyledi
Filmde bir mezarcıyı canlandıracak olan Seyithan Özdemir, Filmde Azap karakterini oynuyorum Samsun halkının bana gösterdiği ilgiden fazla memnunum Kendi memleketimde bile böyle sevgi yaşamadım Filmde oynayacağım karakterle kadına karşın şiddeti bitireceğimdiye konuştu

318

Ilk Kez bir sinema filminden rol alacağı için fazla heyecanlı olduğunu dile getiren Nihal Içtenlikle, Bu benim ilk oyunculuk deneyimim

418
İşte Benim Stilimle bilinen Nihal Canan ve İçerde Dizisi'nin Ufaki Seyithan Özdemir, benzer filmde rol alacak

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Fuat Yılmaz'ın yaptığı, çekimlerinin tamamı Samsun'da geçen Kabristanfilminin tanıtım kokteyli bir alışveriş merkezinde gerçekleşti 3 Kasım 2019 tarihinde gösterime girecek olan filmin lansmanına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Başrollerini Nihal Samimi Olarak ve İçerde dizisinin Küçük karakterini oynayan Seyithan Özdemir'in paylaştığı Kabristan filminin yönetmeni Fuat Yıldız, filmlerinin dram türünde olduğunu ve tamamı Samsun'da çekilen nadir filmlerden birisi olduğunu söyledi
Filmde bir mezarcıyı canlandıracak olan Seyithan Özdemir, Filmde Azap karakterini oynuyorum Samsun halkının bana gösterdiği ilgiden fazla memnunum Kendi memleketimde bile böyle sevgi yaşamadım Filmde oynayacağım karakterle kadına karşın şiddeti bitireceğimdiye konuştu

Ilk Önce bir sinema filminden rol alacağı için fazla heyecanlı olduğunu dile getiren Nihal Samimiyetle, Bu benim birincil oyunculuk deneyimim

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt