Nihat Doğan askerliğini gazinoda değil Tunceli dağlarında yaptı nihat doğan askerliğini nerede yaptı nihat doğan askerlik fotoları nihat doğan askerlik fotoğrafları haberleri ve diğer taraftan burada arkadaşlar Dün sizlere, Nihat Doğan Saba Tümer programına konuk oldu diye bilgiler aktarmıştık Bu gün ise Facebook sayfasında Nihat Doğan'a karşısında örgütlenen grubun iddialarını ve Nihat Doğan'ın bu iddialara verdiği cevabı sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler söylenenlere bakılırsa Nihat Doğan askerliğini Gazinoda yapmış Fakat Nihat Doğan askerlik fotoları ile bu iddialara cevap verdi ve dedi ama, Nihat Doğan askerliğini Tunceli Dağlarında yaptı Şimdi Nihat Doğan askerliğini nerede yaptı diyenler için, o haberi sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1548644451 1548644451 nihatdoganaskerliginigazinodadegiltuncelidaglarindayapti5c4e7067c40d1nihatdoganaskerliginigazinodadegiltuncelidaglarindayapti5c4e7067c40d1 nihatdoganaskerliginigazinodadegiltuncelidaglarindayapti5c4e7067c40d1 Nihat Doğan’ın katıldığı televizyon programlarında askerliğini Tunceli dağlarında yaptığını ve komutanının şehit düştüğünü söylemesinin ardındaki, facebook'ta örgütlenen bir grup, sanatçının Artvin Borçka'da yer alan piyade birliğindeki gazinoda askerliğini yaptığını iddia etmişti GÖNÜLLÜ OLARAK ÇATIŞMA BÖLGESİNE GİTTİM Bu haberlerin gerisinde hurriyetcomtr'ye konuşan Nihat Doğan Evet bu arkadaşların söyledikleri dürüst Ben o dönem Artvin’in Borçka İlçesi’ndeki 3’üncü Hafif Piyade Sınır Tabur Komutanlığı’nda askerliğimi yaptım Orada iki ay kaldım Daha Sonra sıcak çatışmaların yaşandığı bölgeye gönüllü olarak gittim Benim birliğim Bayburt'taydı Ama biz 89 ay Tunceli dağlarındaydık Bu arkadaşlar neden böyle bir şey yaptı anlamadım Böyle gülünç bir şey mi olur Bana 'güzel omlet yapıyordu' demişler Baksınlar bakalım şimdi Bu fotoğraf hiç gazinoda çekilmişe benziyor mu dedi