Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nihat Doğan Derya Büyükuncu'nun Ailesine Küfretmiş!

Nihat Doğan Derya Büyükuncu'nun Ailesine Küfretmiş!
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nihat Doğan Derya Büyükuncu'nun Ailesine Küfretmiş! derya büyükuncu, nihat doğan, küfretmiş, survivor, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660356 1548660356 nihatdoganderyabuyukuncununailesinekufretmis5c4eae88eee5bnihatdoganderyabuyukuncununailesinekufretmis5c4eae88eee5b nihatdoganderyabuyukuncununailesinekufretmis5c4eae88eee5b Sevgili melekler, Derya Büyükuncu Survivor'da yaşadıklarını anlatmaya devam ediyorSon yaptığı talimatlar ise çok iddialı!Nihat Doğan ailesine küfretmiş! Gazeteci Nazenin Tokuşoğlu'nn sorularına bakın nasıl yanıt ermiş; Nasıl dayandınız, el kol tacizine, hakarete? Ben sevdiğim insanın gözünün içine bakarım Onun gözünün içine bir defa bile bakmadım çünkü sevmiyorum Yalnızca insan olarak hürmet duydum yahut katil olurdum Sürekli küfretti “Açtık, yorgunduk, kırdıysam özür dilerim dedi Ben senden daha çok açtım! Niye saldırmadım? Niye? Böylece bir isan değilim Filozof gibi konuşarak olmuyor işte Lakin kimi oyununa geldi Pascal ağabeyimdir, insandır Pascal’a yaptı tuttu, Asena’ya, Ebru’ya tuttu, bende tutmadı Tefik’i saldı üstüme, kâr etmedi Bende 10 peygamber sabrı var Kendisi gibi halka oynuyorum sandı Bir sene daha kalsak da beni çığırından çıkaramazdı, patlama noktam yok “Sen yüzücü değil misin niçin balık tutamıyorsun dedi size İnsan patlamaz lakin güler, tiye alır, pek robot gibi durdunuz Bu da nahoş bulundu! O da “Tenorum diyor ama operalarda göremedik kendisini “Hayvanseversin döner yiyorsun dedi adam! “Vejetaryenim demedim ki, hayvana hasar veremem, inek kesemem yani Kameraların olduğu yerler gerçeğin ne kadarıydı? Görmediğiniz şeyler oldu tabii İyi ama de görmediniz Taner daima aynıydı, ilk 5 dakika komik, çılgın dolu Mesela bir oyun kaybettik, o gün yeğenim bir yaşına giriyordu Arkadaşlarla “İyi ama doğdun Arya dedik Nihat kızdı “Inleme tutacaksınız diye bağırdı Taner’le Tefik fazla dalaştı Nihat’ın kamera yokken ettiği küfürler söylenecek gibi yok Kadınerkek ayrımı da yoktu Benim aileme bile küfretti id  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt