Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nihat Doğan gözyaşlarına boğuldu Saba Tümer'in programında

Nihat Doğan gözyaşlarına boğuldu Saba Tümer'in programında
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nihat Doğan gözyaşlarına boğuldu Saba Tümer'in programında nihat doğan ağladı nihat doğan saba tümer'le bugün programı nihat doğan aşk hayatı nihat doğan sevgilisi haberleri burada arkadaşlar Saba Tümer'in porgramına misafir olan Nihat Doğan ağladı Melek'lerim Saba Tümer'le Bugün Nihat Doğan konuğu oldu ve yaptığı çarpıcı açıklamalarda gözyaşlarına baskın olamadı Nihat Doğan sevgili özlemini ve annesine olan bağlılığını gözyaşlarıyla anlattı ve Nihat Doğan aşk hayatı hakkında da bakın neler konuştu Melek'lerim; 1548644472 1548644472 nihatdogangozyaslarinaboguldusabatumerinprograminda5c4e707d8c487nihatdogangozyaslarinaboguldusabatumerinprograminda5c4e707d8c487 nihatdogangozyaslarinaboguldusabatumerinprograminda5c4e707d8c487 Bugün Saba Tümer'le Bugünprogramına misafir olan Nihat Doğan gözyaşlarına egemen olamadı Doğan, aşk hayatını ve annesine olan sevgisini anlatırken gözyaşlarına boğuldu Doğan; Fazla isterdim hemen başını göğsüne koyup ağlayabileceğim bir sevgilimin olmasını Ben şimdiye değin aşk yaşayamadım Halka olan büyük sevgimin nedeni de olur ya böyle bir aşka kavuşamamış olmamdır Rabbim tüm anaları, babaları evlatlarına, evlatları da analarına babalarına bağışlasın Fazla zor sahiden Büyük bir şehirde anasız babasız gelişmek fazla zor Bir anadolu çocuğu olarak gelişmek çok güç Annecim, sana bir kez daha söylüyorum, seni çok seviyorum Allah'la senedimiz değil Mesele hakka kavuşmaksa, ölüm düğün gibidir bana Babamı kaybettiğimde hayatın zorluğunu anlayamamıştım fakat annemi kaybedersem nasıl yaşarım Babam daima şunu söylerdi; Adamın birini dövmüşler Dayak yerken defalarca ah arkam demiş Dövenler bu kere önüne geçip yüzüne vurmaya başlamışlar Adam tekrar ah arkam demiş Adama sormuşlar Biz senin yüzüne vuruyoruz niçin arkam diyorsun diye Adam da demiş ki, benim arkam olsa siz bana böyle vurabilir misiniz?  

858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt