Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nihat Doğan Hic Bitmesin Aşkımız Şarkı sozu

Nihat Doğan Hic Bitmesin Aşkımız Şarkı sozu
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nihat Doğan Hic Bitmesin Aşkımız şarkısı sozu
Nihat Doğan Hic Bitmesin Aşkımız sozleri
Nihat Doğanın Survivor'da yazdığı şarkı
Bitmesin Aşkımız şarkısı sozleri Nihat Doğan
Nihat Doğan Hic Bitmesin Aşkımız 2019

Nihat Doğan Hic Bitmesin Aşkımız şarkısının sozleri:

Yaban gulum aşk boceğim

Alın yazım sevdiceğim

Ellerimi bırakırsan

Son nefesi vereceğim

Gozlerime bakmasa oyy

Ruhumu teslim edeceğim

Hic bitmesin aşkımız olume kadar

Hic bitmesin sevdamız mahşere kadar

Bastığın toprak olurum

Uğruna kul kole olurum

Ekmeğin aşın olurum

Kıyamete kadar

Hic bitmesin aşkımız olume kadar

Hic bitmesin sevdamız mahşere kadar

Leyla ile Mecnun gibi

Ferhat ile Şirin gibi

Destanlar olsun aşkımız

Kitaplara roman gibi

Similar threads

Nihat Doğan'ın Survivor Adasında Söz ve Müziğini Yaptığı Şarkı nihat doğan survivor da yaptığı şarkı sözü survivor, nihat doğan, adada yaptığı şarkı, sözleri, nedir, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548661717 1548661717...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısı sozu Bitmesin şarkı sozleri Gokhan Turkmen Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuş kalbim, bu senin hediyen Biri kalır diğeri gidermiş o biri benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkı sozleri Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısı sozu Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuş kalbim, bu senin hediyen Biri kalır diğeri gidermiş o biri benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Kenan Doğulu Gule Gule sozleri Kenan Doğulu Gule Gule şarkısı sozu Gule gule şarkısı sozleri kenan doğulu Kenan Doğulu Gule Gule 2019 Yalnızken neler yaşar iki insan Ten tene goz goze dokunur ya can Bilemezsin nasıl da akıp gecer zaman Hele sayılıysa vakit kısıtlıysa Ozlemek daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Değmesin Ellerimiz Şarkı Sozu Ve Şarkısı Sozleri Değmesin Ellerimiz Şarkısının Sozu Değmesin Ellerimiz Şarkı Sozu Değmesin Ellerimiz Şarkı Sozu Ah ne zormuş bitsin demek, Hala severken seni Dudaklarını opmemek, Bir yabancı gibi Bilirsin ayrılık konusunda, İyi değiliz ikimiz de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt