Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nihat Doğan Survivor geyikleri

Nihat Doğan Survivor geyikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tüm programlarını iptal edip türk halkı için programa katılıyor büyük fedakarlık

Nihat Doğan'ın Pascal Nouma'ya Hacı abi demesi ahahahaha

Nihat Doğan o helikopterin pervanesine takılsın iice bi dönsün bi kendine gelsin artık

Survivor adasında 10 dakikasını geçiren Nihat Doğan: Deniz olacağını zaten bekliyorduk

işlenmiş hadi bitti oyun,nihat doğan'ı bıraktınız adaya,kurtulup dönebilirsiniz bundan böyle

Nihat Doğan adaya indikten sonraki birincil inanılmaz açıklamasını yaptı: Denizi zaten bekliyorduk

baltalı ilah!! nihat doğan!

nihat doğan helikopterden atladıktan daha sonra adaya dürüst yok, okyanusa içten yüzmüş doğrumu

Nihat doğan adada 55 gün kalırsa, saçı sakalı uzatır, yurda döndüğünde elinde dominikten getirdiği asasıyla kendini mesih bildiri eder

üzgünüm fakat nihat doğan reel, bilin istedim

Nihat Doğan : Bizim arabamızda geri vites yok

ah nihat doğan kendini bize karşısında sorumluluk sahibi hissediyormuş, gizli uyku uyuyabilirim o süre bu gece oh

nihat doğan survivoru iffet meselesi yapmış hobareyy

survivor da yanan meşale ile birlikte nihat doğan ın sevinç gözyaşlarına boğulması beni benden aldı değil böle bişey

Nihat Doğan: Pascal fazla stratejist bir arkadasımız hepimizin icinde öbür bir power vardi ve kazandık başardık mutluyuz

Nihat Doğan ve Survivor Bu adam belki burada doğal seleksiyona uğrar Gaia'nın bir şekilde ayıbını örtmesini bekliyorum *

858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt