Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nihat Doğan Survivor geyikleri

Nihat Doğan Survivor geyikleri
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Butun programlarını iptal edip turk halkı icin programa katılıyor buyuk fedakarlık

Nihat Doğan'ın Pascal Nouma'ya Hacı abi demesi ahahahaha

Nihat Doğan o helikopterin pervanesine takılsın iice bi donsun bi kendine gelsin artık

Survivor adasında 10 dakikasını geciren Nihat Doğan: Deniz olacağını zaten bekliyorduk

tamam hadi bitti oyun,nihat doğan'ı bıraktınız adaya,kurtulup donebilirsiniz artık

Nihat Doğan adaya indikten sonraki ilk fantastik acıklamasını yaptı: Denizi zaten bekliyorduk

baltalı ilah!! nihat doğan!

nihat doğan helikopterden atladıktan sonra adaya doğru değil, okyanusa doğru yuzmuş doğrumu

Nihat doğan adada 55 gun kalırsa, sacı sakalı uzatır, yurda donduğunde elinde dominikten getirdiği asasıyla kendini mesih ilan eder

uzgunum ama nihat doğan gercek, bilin istedim

Nihat Doğan : Bizim arabamızda geri vites yok

ah nihat doğan kendini bize karşı sorumlu hissediyormuş, rahat uyku uyuyabilirim o zaman bu gece oh

nihat doğan survivoru namus meselesi yapmış hobareyy

survivor da yanan meşale ile birlikte nihat doğan ın sevinc gozyaşlarına boğulması beni benden aldı yok bole bişey

Nihat Doğan: Pascal cok stratejist bir arkadasımız hepimizin icinde farklı bir power vardi ve kazandık başardık mutluyuz

Nihat Doğan ve Survivor Bu adam belki burada doğal seleksiyona uğrar Gaia'nın bir şekilde ayıbını ortmesini bekliyorum

858,497Konular
982,114Mesajlar
30,072Kullanıcılar
rzgrmsaSon üye
Üst Alt