Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nihat Doğan'dan Yeni İnciler!

Nihat Doğan'dan Yeni İnciler!
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nihat Doğan'dan Yeni İnciler! nihat doğan, yeni inciler, direktifler, neler söyledi, sözleri, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548656745 1548656745 nihatdogandanyeniinciler5c4ea06dd7912nihatdogandanyeniinciler5c4ea06dd7912 nihatdogandanyeniinciler5c4ea06dd7912 Sevgili melekler, Survivor yarışmasında birinciliği Derya Büyükuncu'ya kaptırdıktan sonradan sesi soluğu kesilen Nihat Doğan'dan yeni talimat gelmiş Şişli Belediyesi'nin düzenlediği Taksiciler Ödül Töreninde Yılın Televizyon Yıldızı seçilen Nihat Doğan, söylediği şarkılarla izleyiciye keyifli dakikalar yaşattı Sahnede 'Kıskananlar çatlasın' diyerek Survıvor daki öteki yarışan arkadaşlarına gönderme yapan Nihat Doğan Hayatım baştan başa kimsenin önünde eğilmedim fakat sizin içinizden geldim'' dedi İzleyicilerin önünde diz çöken Nihat Doğan Mesele şampiyon olmak yok İçinde bulunduğun yerin şampiyonu edinmek Halkımız şampiyonu unutur ama kahramanları unutmaz 20 sene daha sonra Survivor anıldığında Nihat doğan var diyecekler Mesele yoldan bin kere gitmek yok gittiğin yolda iz bırakmaktırDedi Neşelendirici halleriyle uyarı çeken Nihat Doğan'a ödülünü sunucunun annesinin elinden aldı Nihat Doğan son olarak Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül'e teşekkür etti  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt