Nihat Doğanlı Survivor Nihat Doğan'lı Survivor reyting rekorları kırıyorİzleyenlere güzel zaman geçirten Nihat Doğan'lı Survivor ÜnlülerGönüllüler hakkında ünlülerin twitter yorumları 1548655838 1548655838 nihatdoganlisurvivor5c4e9ce2a9e6fnihatdoganlisurvivor5c4e9ce2a9e6f nihatdoganlisurvivor5c4e9ce2a9e6f “Survivor ÜnlülerGönüllülere katılan Nihat Doğan, yarışmayı ne kadar ciddiye aldığını “Survivor bizim namusumuz, biz halka aleyhinde sorumluyuz sözleriyle gösterdi! Nihat Doğan, kendisinden kısa ve öz sözler dinlemek için sabırsızlıkla “Survivorın baılamasını bekleyenleri düş kırıklığına uğratmadı Her hareketi, her sözü sosyal paylaıım sitelerinde akustik uyandıran ıarkıcının birincil yorumu “Survivor bizim namusumuz, biz halka karıı sorumluyuz oldu! 1548655838 1548655838 nihatdoganlisurvivor5c4e9ce2b1bbanihatdoganlisurvivor5c4e9ce2b1bba nihatdoganlisurvivor5c4e9ce2b1bba TWITTER’IN GÖZDESİ BU VESILEYLE Doğan, Twitter’da en çok adı geçenler arasına girdi Ünlülerden bile siteye onunla ilgili twit yağıyor İşte birkaç misal: Cenk Eren: Benim tanıdığım Nihat 10 gün daha sonra o adada sıra gecesi bile düzenletir Acun’a Hazal Kaya: Sette mobil TV’den “Survivorı izliyoruz Nihat Doğan konuştukça Yusuf haykırıyor Elif Güvendik: Ünlü değil yamyammm bunlar Pınar Dilşeker: Nihat olmasa valla seyretmem Nihat Doğan’dan ne istiyorsunuz yaa Reyting yapıyor mu, evet Konuşuluyor mu, evet Eee daha ne Kuytu bırakın çocukcağızı Manolya Övünç: Nihat Doğan veya başka biri Size hiçbir zararı, kötülüğü olmamıı insanlarla bu değin alay edilmesi, aşağılanması beni çok üzuyor Ece Vahapoğlu: “Survivora Nihat Doğan’ı düşünen beyni tebrik ediyorum Herkes yarıımadan fazla onu konuıuyor Nihat da şeker be, izlettiriyor Seren Serengil: Nihat o Dagi fanila türü beyaz tişörtünü mayosunun içine sokmasaymış keşke! id