Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nihat Hatipoğlu Fakirlikten Kurtulma Duası

Nihat Hatipoğlu Fakirlikten Kurtulma Duası
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fakirlikten Korunma Duası
Nihat Hatipoğlu Fakirlikten Kurtulma Duası,

Nihat Hatipoğlu'nun Berat Gecesi Ozel programında okuduğu fakirlikten korunma duası

imagesnihathatipoglufakirliktenkurtulmaduasi5afdeb87b0820

Allahım; tembellikten, ihtiyarlıktan, gunahtan, kabir azabıdan, cehennem fitnesinden ve cehemmen azabından, zenginlik fitnesinin şerrinden sana sığınırım Allahım fakirlik fitnesinden sana sığınırım
imagesnihathatipoglufakirliktenkurtulmaduasi5afdeb87b0820

Similar threads

Fakirlikten Korunma Duası Nihat Hatipoğlu Fakirlikten Kurtulma Duası, Nihat Hatipoğlu'nun Patent Gecesi Özel programında okuduğu fakirlikten korunma duası Allahım; tembellikten, ihtiyarlıktan, günahtan, mezar azabıdan, cehennem fitnesinden ve cehemmen azabından, zenginlik fitnesinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Berat Kandili Duası Nihat Hatipoğlu Berat Kandili Duası Peygamber efendimizin Berat gecesi yaptığı dua Bu dua bizzat Cebrail (AS) tarafından peygamberimize (SAS) oğretilmiştir Berat Kandili Duası Arapca Bismillahirrahmanirrahim EUzu biafvike min ikabike ve eUzu biridake min...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Arafat Duası imagesarafatduasi5afe6b0eb1cea Telbiye ve tekbir getirir, sonra şu duayı okur: Allah'tan başka ilah yoktur O birdir, ortağı yoktur; mulk ve hamd Ona mahsustur Onun her şeye gucu yeter imagesarafatduasi5afe6b0fc2732 Allahım, kalbime nur, kulağıma nur, gozume nur ver...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Hz Muhammed ( sav) duaları Her peygamber gibi, Peygamber efendimizin de, hic gunah işlemediği halde, (Beni gunahtan, kufurden koru) gibi dualar etmesinin hikmeti nedir? Resulullah efendimiz, nasıl dua edileceğini bize oğretmek icin, oyle dua etmiştir Bazıları şoyledir: (Bizi acık ve gizli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
mustafa karataş duaları,mustafa karataşın duaları,mustafa karataş dua Mustafa Karataş tan Guzel Dualar Bismillahirrahmanirrahim Allah'ım nefsimi sana teslim ettim, yuzumu sana cevirdim, işlerimi sana emanet ettim, sırtımı sana dayadım Senin rahmetinden umitvarım, gazabından da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
250
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt