Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nihayet - Gulben Ergen..

Nihayet - Gulben Ergen..
0
187

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hayallerim nerede
Sen neredesin
Senin derdin başka benimki başka
Her omur goruyor bir ay tutulması
El ele tutunup anlar mı yok be
Aşığım gonul bu nazı ceker mi zor be

Cok guvendiğin birgun gelir ve sallar elleri birini nihayet
Yazılmışsa kader bundan ibaret
Cok guvendiğin birgun gelir ve sallar elleri birini nihayet
Nihayet yazılmışsa kader bundan ibaret

Kalanları zamanla unut care yok
Bilmem kalanı var mı merak icindeyim
Her omur bir vurgun bilir gecmişte
Vurulan yerde guller biter mi yok be
Aşığım gonul bu nazı ceker mi zor be

Cok guvendiğin bir gun gelir ve sallar elleri birini
Nihayet
Cok guvendiğin bir gun gelir ve sallar elleri birini
Nihayet
Nihayet yazılmışsa kader bundan ibaret

Similar threads

Sıla Vaveyla Şarkı Sozleri 2019 Sıla 2019 Vaveyla Tum Şarkı Sozleri Sılanın Vaveyla albumu 9 Ekim'de Sony Muzik tarafından yayınlandı İşte albumdeki tum şarkılar ve sozleri: imagessilavaveylatumsarkisozleri20195ada0bb5f1321 Aslan Gibi Goze aldım her şeyi tabi Niye boş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Burcu Guneş Gozlerinde Bıraktım Aşkı Al gonlumu bir kuru dalla, bir tatlı sozle Her vuruşunda kalbim ağlıyor, ağlıyor ince ince Ses ver, sana zalim demeye dilim varmıyor Ah aşk affedilmişliğine minnet et diyor Senin eşin, bir benzerin yok Ben aşkı sende bildim Zulumlerin huzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
AcemKızı Turkusunun Hikayesi AcemKızı Turkusunun hakkında bilgi AcemKızı Turkusunun yoresi AcemKızı şiiri Turkunun Adı: Acem kızı Turkunun Yoresi: Kırşehir Turkunun Kaynağı & Mahlası: Cekic Ali Turkunun Hikayesi Acem Kızı Orta Anadolu yoresi 1960’lı yıllardan itibaren ismi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt