Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nikah işlemleri hakkında soru

nikah işlemleri hakkında soru
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
düğün işlemleri hakkında soru başta teşekkür ediyorum ben afyonda yaşıyorum ikametgahım antalyada nişanlımın ikametgahı malatya ve malatyada ikamet ediyor nikahı malatyada kıymak istiyoruzmalatyaya hiç bi belge almadan gitsem nişanlımla birlikte malatya evlendirme dairesine başvursak gerekli belgeleri falan alıp nikah tarihimizi alabiliyomuyuz  

Similar threads

Dini nikah işlemleri hakkında bilmeniz gerekenler dini nikahta yapılması gerekenler imam nikahından daha sonra yapılması gerekenler imam nikahında bilinmesi Melişler biliyorsunuz ama resmi düğün harici birde dini nikah yapılması gerekiyorHer din için ayrı olarak dini nikah için bilinmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Evlilik, çeyiz, kız isteme, söz isteme, nişan ve düğün organizasyonları masrafları, tavsiye fikirleri yani evlilik önesi ve sonrasında bilinmesi gereken A’dan Z’ye tüm ücretler detayları ile yayına aldık. 2 ya da daha çok kişinin resmi yollarla, dini usullerle ya da törelerle hayatlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
442
Altılı faaliyet kodu olarak da bilinen, ekonomik faaliyetler için meydana getirilen üretimlerde kullanılan bir tür kodlamadır. Avrupa bölgesinde yaygın olarak kullanılan Nace kodu açılımı “Nomenclature des Activités Économiques dans la Communauté Européenn” şeklindedir. Ekonomik veri ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt