Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nikah Memurları Nikah Kıyma Yetkisini Kimden Alır

Nikah Memurları Nikah Kıyma Yetkisini Kimden Alır
0
189

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nikahlarda nikah memurları nikah kıyarken bana verdiği yetkiye dayanarak sizi karıkoca ilan ediyorumder peki bu yetkiyi kimden alır?

Belediyelerde Evlendirme Memurluğu gorevi belediye Başkanına verilir Nikah memuru nikah kıyarken bu nedenledir ki belediye başkanının bana verdiği yetkiye dayanarak diyerek nikah kıyar

Similar threads

Nikahlarda nikah memurları nikah kıyarken bana verdiği yetkiye dayanarak sizi karıkoca bildiri ediyorumder peki bu yetkiyi kimden alır? Belediyelerde Evlendirme Memurluğu görevi belediye Başkanına verilir Düğün memuru düğün kıyarken bu nedenledir fakat belediye başkanının bana verdiği yetkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Resmi Nikah Nedir? Evlenmek isteyen olan Kadın ile Erkeğin kanunlarca belirlenen hükümlerce en az iki kişinin şahit olması ve şahitlerin. Önünde evlenmek istediklerini dile getirmeleri; ve bu sözlerin imza ile kayıt altına alınmasına resmi nikah denilmektedir. Bu evlenmek isteyen kadın ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Disiplin, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Disiplin Cezaları, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Disiplin soruşturması 657 Disiplin Yönetmeliği 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Disiplin Yönetmeliği DİSİPLİN KURULLARI VE DİSİPLİN AMİRLERİ HAKKINDA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
yerel yönetim birimlerinin isimleri ve görevleri nelerdir? Lokal Yönetim Kuruluşları a) il özel idaresi b) belediye idaresi c) köy idaresi il özel idaresi: ayrı bir kamu tüzelkişiliği vardır İl genel idaresi ise devlet tüzelkişiliğini temsil etmektedir Yerel yönetim olması sebebiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
merkezi idarenin taşra teşkilatı! taşra teşkilatı nedir bucak müdürü nasıl olunur merkez teşkilatı nedir vali olmanın şartları nelerdir ilçe olma şartları Merkezi yöneticilik, üstlendiği millet hizmetlerini hizmetin gereklerine, hesaplı ve toplumsal koşullara, ülkenin coğrafya durumuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt