Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nil karaibrahimgil '30'umdan sonra değiştim'

Nil karaibrahimgil '30'umdan sonra değiştim'
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nil karaibrahimgil '30'umdan sonra değiştim' 1548622551 1548622551 nilkaraibrahimgil30umdansonradegistim5c4e1adb5304anilkaraibrahimgil30umdansonradegistim5c4e1adb5304a http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberolgun&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BUGÜNE KADAR ESPRİLİ ŞARKI SÖZLERİYLE, KENDİNE ÖZGÜ BİR KULVARDA İLERLEYEN NİL KARAİBRAHİMGİL, '30'UMDAN SONRA DEĞİŞTİM' DİYOR VE EKLİYOR: DAHA AZ ZEKI FAKAT DUYGULU BİR 'OLGUN KADIN ALBÜMÜ' OLDU! Cem Yılmaz'ın son filmi AROG'da, 'Mimi'yi canlandıran şarkıcı Nil Karaibrahimgil, yeni albümünü de yakında çıkartacak Değişen tarzıyla herkesi şaşırtmaya hazırlanan güzel şarkıcı, 'Soranlara 'Değiştim' diyorum 'Hande Yener değin mı?' diye soruyorlar 'O kadar değil' diyorum' şeklinde konuşuyor İşte, Nil Karaibrahimgil'in oyunculuk deneyimine ve geçirdiği değişime dair Yeni Aktüel Dergisi'ne yaptığı talimatlar * AROG birincil sinema filminiz Nasıl oldu da 'Evet' dediniz? En büyük neden Cem Yılmaz Türkiye'de doğan en enerjik, en akilli ve de en komik insanlardan biri Kişilik de sözde benim için yazılmış 'Evet' dememde bir diğer faktör de, rolün beni fazla gıdıklaması oldu Hayatta kaçırılmayacak bir fırsat gibi geldi * Nasıl ve ne zaman dahil oldunuz peki ekibe? Cem bana mesaj attı Şöyle yazıyordu: 'Taş devrinde anaokulu öğretmenisin, adın Mimi' Ben de 'Tamam' dedim * Çekimler başlayınca zorlandığınız anlar oldu mu? Çoook! Michael Kane'in oyunculuk DVD'sini seyrettim Hiçbir işe yaramadığını göreceksiniz! Kameranın önüne geçince dehşet bir şey olduğunu gördüm * Neydi sizi zorlayan? Sadece kameraya lafını söylemekle olmuyor Elimden geleni yaptım fakat bu konuda bir iddiam değil 'Gelmiş geçmiş en fena oyuncu' da dense, ben yeniden müzisyenim CEM DÜŞÜNCESIZ MÜTEVAZI * Destek aldınız mı? Yalnızca iki kişiyle konuştum Biri Meltem Cumbul, öbür 'Avrupa Yakası'nın 'Makbule'si; Hasibe Eren Lakin çalışma yapmadık Kimseden destek almadım * Cem Yılmaz filmde biriki hakiki oyuncu olduğunu, kalanının kendisi gibi gönüllü amatörler olduğunu söylemişti boşu boşuna mütevazı davranıyor Kendimce profesyonel oyuncudan fazla daha kabiliyetli, en az onlar değin çok iyi bir oyuncu * Sette nasıl peki? Fazla güzeldi Yeri geldiğinde fazla ciddi ve işine fazla hâkim Yeri geldiğinde de insanları güldürerek rahatlatmayı haberdar olan biri Apaçık sulusepken bir gösteri hali, stand up gösteri yok Fazla topluluk bir film, yönetilmesi gereken bir sürü insan var bundan başka dış çekim Bulut geliyor, dört saat bekliyoruz Bisküvi yiyip, çay içiyoruz O sırada para kaybediliyor doğrusu Buna karşın harikulade yöneticilik etti Bir De oynuyor da! DAHA EKSIK AKILLI! id * Yeni albümünüz çok yakında çıkıyor Nasıl bir albüm oldu? 30'u geçince mi oldu bilmiyorum, 'Ben değişeceğim' dedim ve değiştim Bir DVD'ci, yeni albümü sordu 'Geliyor' dedim 'Nasıl' dedi 'Değişik' dedim 'Hande Yener'inki değin öbür mi?' dedi 'Yok, pek değil' dedim Daha hissi, daha az akilli, daha kalbe dokunan bir albüm oldu Bence büyümüşüm * Olgun bayan albümü diyebilir miyiz? Tıpkı Hesapladığım bir şey yok, o kadar oldu Şarkılar böylece Bu bir yolculuk ve sen nereden geçiyorsan, insanlara oradan bir şey gönderiyorsun * Sözler de çok değişti mi? Evet, fazla değişti EVE GIDERKEN YALNIZIM * Esprili sözler var mı? Var fakat çok fazla değil 'Yok ki senin bir yedeğin, Kötü Kedi Şerafettin' diye bir laf var mesela * 'Sözlerim esprili lakin basit değil, hepsinin bir felsefesi var Çektiğim acılar yüzünden böyle bir refleks geliştirdim' demişsiniz Fakat dışarıdan bakıldığında acı çeken biri gibi durmuyorsunuz Allah'a şükür hayatımda 'Ne acılar çektim bir bilseniz' diyeceğim bir şart değil Şükrediyorum Fakat, parasızlık yok, istek değil fakat diğer türlü acılar yaşayabiliyorsun Madonna ve Björk'te de benzer korkular, güvensizlikler var * Yaşadığınız kaygı nedir? Gerçekten kalabalıktasın ama çok yalnızsın Çıkıp 10 bin kişiye konser veriyorsun fakat montunu giyip evine gidiyorsun O insanlar seninle eve gelip partiye devam etmiyor * 30'unuzdan sonradan ilişkilere görüş açınız da değişti mi? Evet Daha şehvetli, daha eksik dalgacı, daha teslim olmuş * 'Teslim olmuş' derken? Aşka teslim olmuş, kendini suya bırakmış Daha eksik topluluk geccecom  

858,506Konular
982,998Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt