Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nil Karaibrahimgil Ay Gız Uyan Şarkı Sozu

Nil Karaibrahimgil Ay Gız Uyan Şarkı Sozu
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nil Karaibrahimgil Ay Gız Uyan şarkı sozleri

Nil Karaibrahimgil Ay Gız Uyan şarkısı sozu

Kızsın der kızabilirler
Kaynarken kısabilirler
Bi laf var hep onu derler iyi verirler
Ay gız uyan değilsin kulkedisi
Ay gız uyan boyle miymiş sevgisi
Ay gız uyan uyan gelir gerisi
Taşsa onun yureği o taşısın o zaman
Ay gız uyan akıtırsa yaşını
Derler dayan alıp gitsen başını
Calış kazan pişir kendi aşını
İsterse kadınını adam olsun o zaman
Ay gız uyan

Similar threads

Nil Karaibrahimgil Heman şarkı sozleri Nil Karaibrahimgil He man şarkısı sozu Dunyayı bir tur dondurecek, Bu bi kac dakka surecek, Onunla donucem ben, Beni ben diye sevecek, Yıldızlara goturecek, Orda kalıcam ben, Meteorları tutacak, Uzaya savuracak, Alkış tutucam ben, Yenilgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Nil Karaibrahimgil Allahımı Şaşırıcam şarkı sozleri Nil Karaibrahimgil Allahımı Şaşırıcam şarkısı sozu Yaz yine gelicek Şarkı sozu yazıcam Herkes cok şaşıcak Allahımı şaşırıcam Cok sıcak olucak Cok zevkli olucak Cok seksi olucak Noolduğumu şaşırıcam Allahımı şaşırıcam
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Nil Karaibrahimgil Kazablanka şarkı sozleri Nil Karaibrahimgil Kazablanka şarkısı sozu Cok o kadar cok şey var anlatmak istediğim Senle ben hakkında hep ve hic hakkında Her zaman sen vardın sen vardın sen Ben daha kucuk bir kibritci kızken Ah uyudum buyudum ben senin koynunda Hani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Nil Karaibrahimgil Bırakın Parlıycam Şarkı Sozleri Nil Karaibrahimgil Bırakın Parlıycam şarkısı sozu Guzelim, ben de guzelim Yeteneğim de var, ozelim Niye kendimi saklıycam? Calın, ben de oynıycam Işığımı yakıcam, parlıycam Bir hayatım var, yaşıycam Engelleri atlıycam Bırakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Nil Karaibrahimgil Yurudun mu şarkı sozleri Nil Karaibrahimgil Yurudun mu şarkısı sozu Yurudun mu, yol aldın mı? Huzunlerden de gectin mi? Yoruldun mu daraldın mı? Guzellerden de sectin mi? Kırdığın tum kalpler hala yaralı Her şey biraz kader kısmet, yalan mı? Ooo Yol alan mıydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt