Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nil Karaibrahimgil Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum klibi

Nil Karaibrahimgil Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum klibi
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nil Karaibrahimgil Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum klibi nil karaibrahimgil, yeni sıngle, 2011 şarkıları, hakkında her şeyi duymak istiyorum, klibi, yeni klibi ve dahası burada arkadaşlar 1548663215 1548663215 nilkaraibrahimgilhakkindaherseyiduymakistiyorumklibi5c4eb9b40b63cnilkaraibrahimgilhakkindaherseyiduymakistiyorumklibi5c4eb9b40b63c nilkaraibrahimgilhakkindaherseyiduymakistiyorumklibi5c4eb9b40b63c Nil Karaibrahimgil, yeni sıngle'ında yer alan Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorumadlı şarkısına klip çekmiş Melek'lerim Nil Karaibrahimgil, yeni single’ı “Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyoruma klip çekti Meşhur şarkıcı klipte, bir otomobilin üzerinde baş altında şarkı söylerken görülüyor  

Similar threads

Nil Karaibrahimgil Hayatı ve Biyografik Bilgileri nil karaibrahimgil kimdir nil karaibrahimgil hayatı Sevgili melekler, bu yazımızda 10 parmağında 10 beceri, şarkıcı, söz yazarı, müzisyen ve reklamcı bir ünlüden dile getirmek istiyoruz sizlere Turkcell reklamlarının bağımsızlık kızı Nil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Nil Karaibrahimgil Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum Sozu Nil Karaibrahimgil Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum Şarkı Sozleri Nil Karaibrahimgil Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum Dur dur dur dur dur Bakma oyle bakma oyle Cık damarımdan Yok yok yok yok Yapma boyle yapma boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum Şarkı Sozu Nil Karaibrahimgil Nil Karaibrahimgil Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum Şarkı Sozu Dur dur dur dur dur Bakma oyle bakma oyle Cık damarımdan Yok yok yok yok Yapma boyle yapma boyle Gitmem yanından Calma oyle gelme boyle Don kapımdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bengü Saat 3 klibi bengü dört dize albümü yeni klibi saat 3 klibi haberleri burada arkadaşlar Hoş şarkıcı Bengü Dört Mısra albümünün ikinci klibini Saat 3 şarkısına çekti Melek'lerim Herşeyi ekibe bıraktım, kendimi bile onlara emnaet ettim, olağanüstü bir klip oldudiyen Bengü saat 3 klibini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Özgünün yeni klibi özgün son klip şarkısı benzersiz, yeni klibi, sadece arkadaşız, şarkıları ve haberleri burada arkadaşlar 1548662969 1548662969 ozgununyeniklibi5c4eb8be9ceb1ozgununyeniklibi5c4eb8be9ceb1 ozgununyeniklibi5c4eb8be9ceb1 Şarkıcı Özgün, yeni klbini çekmiş Melek'lerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
981,623Mesajlar
29,713Kullanıcılar
yigitkocaSon üye
Üst Alt