Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nil Karaibrahimgil Kazablanka Şarkı Sozu

Nil Karaibrahimgil Kazablanka Şarkı Sozu
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nil Karaibrahimgil Kazablanka şarkı sozleri

Nil Karaibrahimgil Kazablanka şarkısı sozu

Cok o kadar cok şey var anlatmak istediğim
Senle ben hakkında hep ve hic hakkında
Her zaman sen vardın sen vardın sen
Ben daha kucuk bir kibritci kızken
Ah uyudum buyudum ben senin koynunda
Hani uyanıp bi sabah erken
Sahilde arabada giderken
Ah romantik bir anons duyuldu radyoda
Kazablankada yağmur var
Kazablankada yağmur var yağmur var yağmur

Similar threads

Nil Karaibrahimgil Kazablanka şarkısı sozu Nil Karaibrahimgil Kazablanka şarkısının sozleri Cok o kadar cok şey var anlatmak istediğim Senle ben hakkında hep ve hic hakkında Her zaman sen vardın sen vardın sen Ben daha kucuk bir kibritci kızken Ah uyudum buyudum ben senin koynunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Nil Karaibrahimgil Kader Efendi şarkı sozleri Nil Karaibrahimgil Kader Efendi şarkısı sozu Filmdeki adam kadını optu Ve dedi Anna beni anla! Senle ben gozumun onune geldi Bendim Anna, opuştum senle Uuu, adımı duysan Ya gulsen, ya ağlasan Ah aşkımız adam olsa Ya bitse, ya başlasa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Nil Karaibrahimgil Nesi Var şarkı sozleri Nil Karaibrahimgil Nesi Var şarkısı sozu Nesi var, nesi var, ah nesi var? Ne kibar, bir dua gibi gecirir beni icinden Nesi var, nesi var, ah nesi var? Ne kibar, değilim dedim ama onunmuşum meğer ben Gozlerindeki buğu, ah neyin perdesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Nil Karaibrahimgil Heman şarkı sozleri Nil Karaibrahimgil He man şarkısı sozu Dunyayı bir tur dondurecek, Bu bi kac dakka surecek, Onunla donucem ben, Beni ben diye sevecek, Yıldızlara goturecek, Orda kalıcam ben, Meteorları tutacak, Uzaya savuracak, Alkış tutucam ben, Yenilgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Nil Karaibrahimgil Pınar Sut Buyudum Buyudum Pınarla Buyudum Şarkı Sozu Nil Karaibrahimgil Pınar Sut Buyudum Buyudum Pınarla Buyudum Şarkı Sozleri Kucukken annem mutfağa cağırırdı Pınar sut koyardı icersen buyurdun Bardağa sut koydum Pınar`la buyudum Buyudum Buyudum Pınarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt