Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nil Karaibrahimgil'den Hülya Avşar eleştirisi

Nil Karaibrahimgil'den Hülya Avşar eleştirisi
0
38

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
nil_karaibrahimgilden_hulya_avsar_elestirisi_1632476131_2979.jpg

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar, “Sahneleri özlemedim. Doğru düzgün sahne mi var? Şimdikilere sahne diyemiyorum ben. Lokal desem daha doğru olur" demişti. Nil Karaibrahimgil, Avşar’ın bu sözleri hakkında konuştu.

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir bankadan çıkarken görüntülendi. Çalışmalarına hızla devam ettiğini ve albüm çalışması yaptığını ifade etti. Aynı zamanda da bir müzikale hazırlandığı söyleyen Karaibrahimgil, yakın zamanda sözleri doğa ile ilgili olan "Uyan Anne" isimli şarkısını da çıkaracak.

NuaQ8_1632476078_5643.jpg

Kendi işleri hakkında açıklamalarda bulunan Nil Karaibrahimgil'e Hülya Avşar'ın sözleri hatırlatıldı. Avşar, "Sahneleri özlemedim. Doğru düzgün sahne mi var? Şimdikilere 'Sahne' diyemiyorum ben. 'Lokal' desem daha doğru olur" demişti. Milliyet'in haberine göre; bir çocuk annesi Nil Karaibrahimgil, konuyla ilgili, "Bu süreçte işimizi böyle devam ettireceksek ne yapalım? Sağlıklı olan buysa bir süre bu kapasite ile devam edecek" diyerek, Avşar'ın sözlerine katılmadığını belirtti.

jdOTp_1632476032_0755.jpg

Geçtiğimiz ay Kuruçeşme'de konser veren 44 yaşındaki şarkıcı, "Konserde şarkı söylemeyi çok özlemişim. Çok güzel bir konser oldu. Aynı zamanda konser esnasında 'Disco' şarkımıza bir klip çektik" demişti.

858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt