Nilgün Belgün'den şaşılacak twitter itirafı nilgün belgün, twitter, şaşılacak itiraf, kahvesine tükürdüm, ayten alpman, ilhan gencer, resimleri, haberleri burada arkadaşlar Renkli ve şen karekteriyle tanıdığımız usta oyuncu Nilgün Belgün, Twitter sayfasında acayip ve hayret verici bir itirafta bulundu Melek'lerimnilgunbelgundensasirticitwitteritirafi5c4e97424957balt 1548654397 1548654397 nilgunbelgundensasirticitwitteritirafi5c4e97426fa04nilgunbelgundensasirticitwitteritirafi5c4e97426fa04 nilgunbelgundensasirticitwitteritirafi5c4e97426fa04 NİLGÜN Belgün, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da garip bir itirafta bulundu İkinci evliliğini Ayten Alpman ile İlham Gencer’in oğulları İlhan Gencer’le yapan ünlü oyuncu, kayınvalidesine kızdığı bir gün kahvesine tükürdüğünü açıkladı: “Bir keresinde eski kayınvalidem Ayten Alpman’a kızıp kahvesine tükürmüştüm Kocama da ‘Anandan intikamımı aldım’ demiştim Hatta bu itirafımı Haldun Dormen’e yapmıştım ‘Şekerim sende kahve içmem, ne olur ne olmaz, bana da bir gün kızarsın, yaparsın’ dedi ‘Size yapmam Haldun Bey’ dedim, inanmadı