Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nilperi Şahinkaya yeni dizisi "Erşan Kuneri" hakkında konuştu

Nilperi Şahinkaya yeni dizisi "Erşan Kuneri" hakkında konuştu
0
26

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
nilperi_sahinkayadan_sasirtan_ersan_kuneri_itirafi_1629012820_6632.jpg

Ekranların sevilen oyuncularından Nilperi Şahinkaya, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni projesi "Erşan Kuneri" hakkında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz gün alışveriş yapmak için Etiler'de objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni dizisi "Erşan Kuneri" için hazırlıklar tam gaz devam ederken dizinin kadrosunda yer alan Şahinkaya, dizi hakkında açıklamalarda bulundu.

WX8hF_1629012827_5943.jpg

"Erşan Kuneri" dizisinin çekimlerinde keyif aldığını belirten güzel oyuncu,"Çekimleri tamamlamak üzereyiz. Çekimlerimiz güle oynaya geçiyor, çok keyif alıyorum. Çekimler biter bitmez güzel bir tatile çıkacağım. Yeni bir dizi projesi şu an görünürde yok" şeklinde konuştu.

igVip_1629012848_5067.jpg

"ERŞAN KUNERİ KARAKTERİNİ BİLMİYORDUM!"

Erşan Kuneri dizisinin kadrosuna dahil olan Şahinkaya daha önce "Erşan Kuneri' karakterini daha önce bilmiyordum, dikkat etmemiştim. Teklif sonrası öğrendim. Şu an için her şey güzel gidiyor. Çekimler eylül gibi bitebilir." ifadelerini kullanmıştı.

JeLXy_1629958871_0751.jpg

Similar threads

Ünlü komedyen ve yönetmen Cem Yılmaz sosyal medya platformunda yayınlamak için hazırladığı Erşan Kuneri dizisinden paylaşımlar yaptı. Cem Yılmaz, merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri'den paylaşımda bulundu. Oyuncular ile prova yaptığı anları paylaşan Cem Yılmaz, hayranlarını heyecanlandırdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni dizisi olan Erşan Kuneri'nin çekimleri tamamlandı. Yılmaz, sosyal medya hesabından seti son gününe ait olan bir kareyi takipçileriyle paylaştı. Türkiye'nin sevilen isimlerinden Cem Yılmaz'ın yeni projesi "Erşan Kuneri" dizisinin yaz boyu süren çekimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Ünlü komedyen ve direktör Cem Yılmaz toplumsal medya platformunda yayınlamak için hazırladığı Erşan Kuneri dizisinden paylaşımlar yaptı. Dizinin oyuncu takımı ve çekim tarihiyle ilgili ayrıntılar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Necip Memilli'nin yorumu da güldürdü. Cem Yılmaz, merakla beklenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Ünlü komedyen ve direktör Cem Yılmaz toplumsal medya platformunda yayınlamak için hazırladığı Erşan Kuneri dizisinden paylaşımlar yaptı. Cem Yılmaz, merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri'den paylaşımda bulundu. Oyuncular ile prova yaptığı anları paylaşan Cem Yılmaz, hayranlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ünlü komedyen ve yönetmen Cem Yılmaz sosyal medya platformunda yayınlamak için hazırladığı Erşan Kuneri dizisinden paylaşımlar yaptı. Dizinin oyuncu kadrosu ve çekim tarihiyle ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Necip Memilli'nin yorumu da güldürdü. Cem Yılmaz, merakla beklenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt