Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nilufer Gece Yolcuları Dueti Haram Geceler

Nilufer Gece Yolcuları Dueti Haram Geceler
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nilufer Gece Yolcuları haram geceler şarkı sozu
Gece Yolcuları Nilufer haram geceler şarkısı, sozleri
2019 Nilufer Gece Yolcuları haram geceler dueti

Aklım başımda değil ki
Sebebini bilmiyorum
Bize nazar değdi inan
Adım gibi biliyorum
Yine bana haram geceler
Senin icin ağlıyorum
Yar yine bana haram geceler
Senin icin ağlıyorum
Yanıyorum yanıyorum
Ah yanıyorum yanıyorum
Yar yine bana haram geceler
Senin icin ağlıyorum

Hatıralar gozlerimde
Dalıp dalıp gidiyorum
Acımasız dertlerimle
Yapayalnız yaşıyorum
Yar yine başım belalarda
Senin icin ağlıyorum

Similar threads

Pilli Bebek Haram Geceler Pilli Bebek Haram Geceler Şarkı Sozleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin icin ağlıyorum Yar yine bana haram geceler Senin icin ağlıyorum Yanıyorum yanıyorum Ah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Behzat C 70 Bolumde Calan Şarkı Sozleri Behzat C Dizisi 21 Eylulde Calan Yanıyorum Şarkı Sozleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin icin ağlıyorum Yar yine bana haram geceler Senin icin ağlıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Behzat C 5 Ekim Finalde Calan Şarkı 5 Ekim Behzat CFinal Şarkısı Haram Geceler Haram Geceler Pilli Bebek Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin icin ağlıyorum Yar yine bana haram geceler Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Behzat Ç 70 Bölümde Çalan Şarkı Sözleri Behzat Ç Dizisi 21 Eylülde Çalan Yanıyorum Şarkı Sözleri Aklım başımda değil oysa Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Tekrar bana haram geceler Senin için ağlıyorum Yar yine bana haram geceler Senin için ağlıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Behzat Ç 5 Ekim Finalde Çalan Şarkı 5 Ekim Behzat ÇFinal Şarkısı Haram Geceler Haram Geceler Pilli Bebek Aklım başımda yok ancak Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yeniden bana haram geceler Senin için ağlıyorum Yar tekrar bana haram geceler Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt