Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nilufer Yaramaz Şarkısı

Nilufer Yaramaz Şarkısı
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nilufer Yaramaz Şarkısı

Tuttuğun yol yol değil ki
Dikkatli ol varamaz
Tuttuğun el el değil ki
Dikkatli ol yaramaz

Sarsa ısıtmayan kollar
Olse şimartmayan diller
Şimseği cakmayan gozler
Yaramaz

Ah neyi ozluyorum neyi bekliyorum
Bilmiyor olabilirim
Karışabiliyorum
Neyi istiyorum bilmeyebilirim ama
Neyi sevmediğimi iyi bilirim…

Similar threads

Nilufer hayal Albumu şarkı sozleri Her bakımdan bir yolun En başında durmuşuz Bir bakışta gorunmez Yerlere merak sarıp Ustumuz tir tir Odunc alınmış bir nehir Hayalimiz zenginleşmişte Gerceğimiz fukara Bir cocuk unutulmuş Şu dağlarda birinde Ozneler onun başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Anaokulu Şiirleri Anaokulu İle İlgili Şiirler Ana Okulu Bir sevgi bahcesi şefkat yuvası İnsanın gonlune ferahlık verir Yoğunlaşır orda cocuk duası İnsanın gonlune ferahlık verir Tomurcuk gulludur misler kokulu Oyuncak dunyalı hayal dokulu İlk goz ağrımızdır ana okulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Zafer Bayramı Şiirleri 30 Ağustos Zafer Bayramı Şiirleri 30 AĞUSTOS Her yıl bugun olur, Otuz Ağustos İcime bir ordu havası dolar Başlar dimdik, gozler celik, yuzler pos, Bayrak imil imil, gecer ordular Gecer tunc adımlar demir goğusler, Gecer Mehmetcikler, gecer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
yapılarına kadar türküler Türkülerin kayıtlı bir şekli yoktur İki mısralı türküler olabildiği gibi koşma, mani türünden yoksa bentlerle resmileşmiş türküler de vardır Koşma yoksa mani olarak bildiğimiz şekiller türkü nağmesiyle söylendiğinde adı geçen şiirlerden ayrılır Çünkü ırk, ezgi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt