Nilüfer'e Kanser Teşhisi Konuldu nilüfer kansermi meme kanseri tedavisi kanser olan sanatçılar hakkında ayrıntılı bilgiler mekanıcom'da Meşhur artist Nilüfer'e de kanser teşhisi konulmuş meleklerBu ara sanat camiasından birçok meşhur ad bu lanet hastalığın pençesine yakalanmış durumdaMuhteşem Asır dizisinin senaristi Meral Okay, Adını Feriha Koydum dizisinin başarılı oyuncusu Vahide Gördüm'den sonradan şimdide Nilüfer'e kanser teşhisi konulduBu hastalığa yakalanan herkese Allahtan şifa diliyor ve haberin detaylarına geçiyorum 1548648779 1548648779 niluferekanserteshisikonuldu5c4e814fdb681niluferekanserteshisikonuldu5c4e814fdb681 niluferekanserteshisikonuldu5c4e814fdb681 Nilüfer’e meme kanseri teşhisi kondu “Sorun çıkmadan bu hastalığı atlatacağım diyen meşhur ressam, önümüzdeki günlerde ameliyat masasına yatacakPOP müziğin dev isimlerinden Nilüfer, doktoru Meral Demirel’in kendisine “kanal içi erken safha meme kanseri teşhisi koyduğunu açıkladı Ünlü ressam, anında bir ameliyat programı yapıldığını ve önümüzdeki günlerde işlem geçireceğini söyledi Moralinin yerinde olduğunu belirten Nilüfer, “Herhangi bir sorun çıkmadan bu hastalığı atlatacağım dedi Şarkıcı, konser programında yapılabilecek değişiklikleri de önümüzdeki günlerde açıklayacağını duyurdu