Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

NiOh'un Satışları 3 Milyona Dayandı

NiOh'un Satışları 3 Milyona Dayandı
0
106

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
content_65298.jpg

Keoi Tecmo, NiOh 2 ile ilgili bir canlı yayında orijinal NiOh oyununun satış rakamlarına dair de açıklama yaptı. Oyunun yönetmeni Fumihiko Yasuda'nın bildirdiğine göre ilk oyun tüm dünyada 2.95 milyonluk bir satışa ulaşmayı başardı.

Koei Tecmo ayrıca NiOh Complete Edition'ın hala daha iyi satmaya devam ettiğini de söylemişti.

Bildiğiniz üzere NiOh ilk olarak 2017'nin Şubat ayında PS4'e çıkmış, bu tarihten 9 ay sonra da Kasım ayında PC'ye gelmişti. Bundan tam bir sene önce, yani 2019'un Şubat ayında da oyunun 2.5 milyonluk satışa ulaştığı açıklanmıştı.

Her ne kadar artık Steam'den bire bir satış verilerini çekmek mümkün olmasa da SteamSpy sayfasına baktığımızda oyuna sahip olan oyuncu sayısı 1 milyon ile 2 milyon arasında görünüyor. Bu da, oyunun satışlarında PC versiyonunun çok büyük bir rol oynadığını gösteriyor bizlere.

NiOh 2, 13 Mart 2020 tarihinde PlayStation 4'e çıkacak ancak yukarıdaki bilgiler oyunun mutlaka PC'ye de geleceğini çok net biçimde ortaya koyuyor. Umalım ki yine aralarında 9 ay olmasın, benim gibi NiOh sevenler de yeni oyunu bir an önce oynayabilsin :)

Similar threads

İlk oyunu "soulslike" türünün en iyi örneklerinden biri olarak gösterilen Nioh, önümüzdeki ay merakla beklenen ikinci oyunu ile karşımıza çıkacak. Fakat oyunun arkasındaki Team Ninja ekibi boş durmadan yeni oyunları üzerinde çalışmak istiyor. Bu yeni oyun da firmanın efsanelerinden biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ahir Nioh 2 için beklediğimiz haber geldi. Team Ninja'nın beğenilen oyunu Nioh'un yeni prodüksiyonu Nioh 2'nin tamamlandığı ve ağırlığa girdiği duyuruldu. Nioh 2'nin çıkış tarihi 13 Mart olarak daha evvel açıklanmıştı. Bu tarihte de raflarda konumunu alacak olan imalat, aksiyon severler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Bandai Namco yaptığı açıklama ile Dragon Ball Z Kakarot oyununun 1.5 milyondan ziyade sattığını duyurdu. Hikaye bazlı Dragon Ball Z Kakarot dışında Nioh 2 için yapılan dağıtım rakamlarına da mekan veren firma, her iki oyundan da nispeten umutlu gözüküyor. Dragon Ball Z Kakarot'un satış rakamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Bundan yaklaşık 11 ay kadar önce, Nioh 2’nin PS4 sürümünü incelemiştim, buralarda bir yerlerde olacak. Aha buldum, ana oyunun ana hatlarıyla ne gibi eksi ve artıları var bakmak isterseniz, buradan geçen Mart ayında yazdığım incelemeye bir göz atabilirsiniz. Üşenenler için özetlemem gerekirse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Dün gerçekleştirilen Nintendo Direct aktifliği sırasında sahne alan Japon oyun stüdyosu Koei Tecmo, Ninja Gaiden serisindeki üç oyunu birleştiren Ninja Gaiden: Master Collection'ı resmen duyurdu. Kelam konusu duyuru aslında Ninja Gaiden serisinin Nintendo Switch’e gelişini haber ediyor olsa da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt