Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Niran Ünsal Bir Şans Daha Şarkı Sözleri

Niran Ünsal Bir Şans Daha Şarkı Sözleri
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Niran Ünsal Bir Kısmet Daha Şarkı Sözleri Niran Ünsal Bir Şans Daha Şarkısının Sözü Niran Ünsal Bir Şans Daha Şarkı Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler bu yazımızda sevilen şarkıcı Niran Ünsal'ın seslendirdiği hitli şarkılardan Bir Baht Daha adlı parçanın sözlerini paylaşıyoruz 1549249702 1549249702 niranunsalbirsansdahasarkisozleri5c57acaa3662bniranunsalbirsansdahasarkisozleri5c57acaa3662bniranunsalbirsansdahasarkisozleri5c57acaa3662b Dönsen beni daha fazla sevcen Bir şans daha versen Ben, ben seni resmen Na na na na na Gel, gel manifestosu, pop yok Kop, kop Roman stille karışmış hip hop Adı ElHaktan Zarardan kara geçmek için karala kağıda Beceremiyorsan bağrını ağdala Seçebiliyorsan gönlünü ver bana Dönmeden barbara Yaralarımı sarsana, sarsana Dönsen beni daha çok sevcen Bir kısmet daha versen Ben, ben seni resmen Na na na na na Yollar, zorlar Korkma Önüne bak ve amacını aşma Yollar, zorlar Korkma Önüne bak ve amacını aşma Dönsen beni daha çok sevcen Bir şans daha versen Ben, ben seni resmen Na na na na na Kalbimi yerinden söksem versem yeah gerçi biliyom terketçen sen Olmaz mı, olmaz mı Olamaz yerine başka biri Bırakıp gitsen de seviyorum seni Tutsam elini Bulsan beni Mekan muhakkak İzmir’in göbeciği Tenekeli Tepeciği Vardır roman içinde İzmir Yığın tenekeli Ben seni resmen Serserinim resmi olarak Bir kısmet daha versen  

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt