Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

niran ünsal sesler ve izler albümünden şarkı sözleri

niran ünsal sesler ve izler albümünden şarkı sözleri
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
niran ünsal sesler ve izler albümünden şarkı sözleri bu aşk bize meleklerin hediyesi şarkı sözü Ben Tekrar Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yanlamasına Cesaretin yola çıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden fiilen Kalmadıysa bu aşkta hiçbir anı Kalbini döndürsen bile güneşe Benzemez hiç ilkbahara Sen yeniden kendinle ben yeniden kendinle Savaştık yeniden kaybettik Aşk diye gururla sahte bir onurla Bu aşka eyvah ettik Sen yeniden kendinle ben yine kendinle Savaştık yeniden kaybettik Aşk diye gururla sahte bir onurla Bu aşka eyvah ettik Adaletin can yakıyor Terazi senden yandan Cesaretin yola çıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden gerçekte Kalmadıysa bu aşkta hiçbir anı Kalbini döndürsen bile güneşe Ayrı hiç ilkbahara Sen tekrar kendinle ben yine kendinle Savaştık tekrar kaybettik Aşk diye gururla sahte bir onurla Bu aşka eyvah ettik Sen yine kendinle ben tekrar kendinle Savaştık yeniden kaybettik Aşk diye gururla sahte bir onurla Bu aşka yazık ettik Aşk Uğruna Şarkı Sözleri Geçmedi süre dönmüyor dünya Her gidişinde terkedişinde Özlemidir beni yoran Bir boşlukki acıtan hayat içinde yarım kalan Unutum sanama gözlerini daha Kanar bu bere aşk uğruna Unutum sanama gözlerini daha Kanar bu bere aşk uğrunaaa Aklım Daima Sende Sana bişey olur diye aklım, Defalarca sende rüyaların bile Benim göz hapsinde senle, Yanan yürek üşümezmiş hiç, Ömrünce benim öbür yarım Bedelsin tüm sevgilere benim, Değişik yarım bedelsin sen herşeye, Bensiz günlerini sen unut artık, Seven yüreğinde şimdi ben varım Seni böyle hoşuna gitmek günahsa eğer, Ben çırılçıplak bir, Günahkarım seven yüreğim, Kor olana dek gözlerimin, Feri solana kadar mahşer, sirenleri çalana değin seni yüreğimde Yaşatacağım nesi varsa, Senin inanki bu ömrümün satır, Satır sana ait her hikayesi bu aşk, İkimiz meleklerin bize hediyesi benim, Değişik yarım bedelsin bütün sevgilere, Benim öbür yarım bedelsin sen, Herşeye bensiz günlerini, Sen unut artık Sevda Yolu Silinmiyor adın sevda yolunda Bilinmiyor yarın yaşam yolunda Bugün yarım kalır sen olmayınca Biraz ahım kalır yolun olursa Gel acımı dindir ah beni sevindir Sev sonumuzu sen yaz aşkım Gel acımı dindir ah beni sevindir Sev sonumuzu sen yaz aşkım Silinmiyor adın sevda yolunda Bilinmiyor yarın yaşam yolunda Bugün yarım kalır sen olmayınca Azıcık ahım kalır yolun olursa Gel acımı dindir ah beni sevindir Sev sonumuzu sen yaz aşkım Gel acımı dindir ah beni sevindir Sev sonumuzu sen yaz aşkım Anılar Yetmez Azalır fani zaman çoğalır aşka sevdam İsterse aşk diz çöker boyun eğer kadere Ellerin ellerimde gözlerin gözlerimde Son nefeste daima birlikte kalsan benimle Aşk dön yoluna azalırsa zaman hatıralar yetmez Aşk dön yoluna beni benle sakın tek başına bırakma Aşk dön yoluna azalırsa zaman hatıralar yetmez Aşk dön yoluna beni benle sakın kimsesiz vazgeçme Azalır fani zaman çoğalır aşka sevdam İsterse aşk diz çöker boyun eğer kadere Ellerin ellerimde gözlerin gözlerimde Son nefeste defalarca birlikte kalsan benimle Aşk dön yoluna azalırsa zaman anılar yetmez Aşk dön yoluna beni benle sakın tek başına vazgeçme Aşk dön yoluna azalırsa vakit hatıralar yetmez Aşk dön yoluna beni benle sakın kimsesiz bırakma Cigerimin Sol Köşesi Çatılır kaşın yüreğimi titretir Asılır yüzün inim inim inletir Kapanır kapın yüreğime kor düşer Yanarım sana dayanamam aman Sararır tenim kararır günüm Bükülür belim hatırımı sor aman Baharım yazım Çiçeğim dalım dayanamam seni bırakamam Arasıra gelsene gözüme görünsene Ciğerimin sol köşesi yar İçe içe her gece kana kana aşk diye Ölüyorum diyorum sana anla Örasıra gelsene gözüme görünsene Ciğerimin sol köşesi yar İçe içe her gece kana kana aşk diye Seviyorum diyorum sana anla Sebebim Yapamam laf veremem, sonu yok senle olamam Kapalı bir kapısı, acılı yaslı yüreğim Alaca düştü gönlüme, baharı saklı sevgimin Yaralı gelme üzerine, inadı haklı sevgimin Acılıyım, yaralıyım, ah dur Kanarsam yeniden yasaklı aşklara Kanarsam dili kara yalanlara Olmaz kendim olamam zor kullanarak var olurum Yarınsız gecelere boğulurum Sebebim ah dünlerim, sebebim kuvvet günlerim Dualarım tanrıya, düşürmesin bir daha yasak aşkın kollarına Pişmanlık Et Destur Başkasından aldım kara haberi Herşey bitti ! İhanet ile bozdun sen aramızı Bin yalanla gelme sakın yanıma Şimdiden bitti ! Çıkmaz bundan böyle gül teninden el kiri Tövbe et destur çek ama Değil bir avantaj Geldik biz yol ayrımına Müsade bana artist ! buraya kadar git hadi güle güle yar Gün olur geçer kalpteki yaralar Şu Anda kalbim acır, sanma böyle kalır Elbet unutulur yerini başka biri alır Başkasından aldım kara haberi Herşey bitti ! İhanet ile bozdun sen aramızı Bin yalanla gelme sakın yanıma Çoktan bitti ! Çıkmaz artık gül teninden el kiri Pişmanlık et destur çek lakin Değil bir üstünlük Geldik biz yol ayrımına Izin bana sanatçı ! buraya değin git hadi allah’a ısmarladık yar Gün olur geçer kalpteki yaralar Derhal kalbim acır, sanma böyle kalır Elbet unutulur yerini başka biri alır Kul Hakkı Bu dünyaya anam beni Sana köle getirmedi Eyvah aştan sefilim Yar sebebim ziyan zebilim Bir sevda uğrunda can gitti Derdim de bittim Aşkıma gülüp geçtin sen Aşk ödenmez bir kul hakkı Kalbimi yıkıp geçtin sen Kalbim senden bir ömür davacı Bir Yolu Lüzumlu Kalbimin hala kırık bir yanı Geçmişi silmenin bir yolu lüzumlu Vicdanı zorlar ya ihanet hani Geleceği görmenin bir yolu lazım Derdim bir yok fakat çare bulunsun Yüreğim kesin olmayan çırpına dursun Diliminden yalnız sen sen anlıyorsun Buralardan kaçmanın bir yolu lazım Yolumu çizmiş felek Her günüm dünden beter Yaşam oyununda bir yıkıntıilginç almanın Bir yolu gerekli bir yolu lüzumlu Benim hemen hayatla barışmam lüzumlu Bir yolu gerekli Sen Nasıl Delikanlısın Bu haller sana yakışmıyor Hislerim sana güvenmiyor Batmışsın yalanın ortasına Sen nasıl delikanlısın Lafta seveni kalbim çekemiyor Yanlışada katlanma edemiyor Dur demeyide öğrendim herşey Bana boş geliyor (x2) Yaşa ve gör hep hayal ederek Beni unut acılar çekerek Senin yalanların bitmeyecek Adını söylüyorum zavallısın ​